Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elkepzelheto, hogy az ASRock H170M Pro4, Intel G4400, Kingston 2x4GB 2133 MHz DDR4 CL14 1.2V, Samsung 850 Pro 128GB tul friss(?) konfigra nem lehet telepiteni Debian 8.2-t? A grub utan ez vicces uzenet fogad, szep feher hatteren, egy kedves szomoru smile kisereteben: "Oh no! Something has gone wrong. A problem has occured and the system can't recover. Please contact a system administrator." A multkor csereltem lapot, igaz foglalatban legalabb egyezett, de ujratelepitest sem igenyelt. Most pedig mar nullara pucolva az egesz SSD-t, total clean installal (10GB /root, maradek /home) is ez fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- Bundle topik
- BestBuy topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest