- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv. Lenne egy kis problémám, amire így elsőre nem igazán tudom a választ. Egy ismerősöm gépére ("új" gép) Debian 7.7-et telepítettem fel. Mivel nem ismerte fel (még ez a kernel sem) a wifi eszközt, ezért az első dvd-ről, amolyan offline módban feltelepítettem egy alap asztali rendszert KDE környezetre alapozva. Semmilyen hibaüzi nem volt a telepítés alatt. A gépet másnap kivittem az ismerősömnek. LAN-on keresztül csatlakozik az internetre, így nem is volt semmi gond, mert azt hiba nélkül kezelte. Minden más eszközt hiba nélkül felismert, volt net is. Nyitottam egy konzolt, és kezdeményeztem egy (su root-ot követően) apt-get update-t. A rendszer szerint up to date volt minden, amit egy kicsit furcsállottam, de gondoltam, a friss dvd miatt lehet az egész. Eljöttem és miután hazaértem, felhívott a tulaj, hogy a grafikus rendszerfrissítést nem működik, még root jogokkal sem. A forrást akarta frissíteni, ahol még csak a DVD lemez volt megadva. Azt mondta, hogy kivette a pipát előle, majd bejelölte a két másikat (ftp és a sec. update tárolók), majd amikor le akarta okézni, visszaugrott a pipa a dvd forrás elé, és ez így is maradt, és ismétlődött, bármit is csinált. Ez hogyan lehetséges? Külön rootként is elindítva az ablakkezelőt, úgy bejelentkezve sem tudott változtatni ezen. Régebben tapasztaltam, hogy offline módban nem igazán sikerül a rendszer telepítése némely esetben. Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dacia topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest