- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszer elkezdtem telepíteni még anno a wheezy-t expert módban, de voltak olyan kapcsolók amik nem tudtam mire szolgálnak, így maradtam a defaultnál. A be és kikapcsolás amúgy engem sem nagyon izgat, viszont nálam is valóban gyorsabb lett. Főleg a kikapcs, leállítja az X-et és utána szinte azonnal kikapcsol. Olyan érzésem van mintha nem is állna le megfelelően a rendszer.
A classic gnome nekem még be is jönne, ha testreszabható lenne a kinézet, de nem az. Egyszerűen be van betonozva az egész :/
Az hogy testing lenne én nem vettem észre nagyon, semmi gondom nincs vele, leszámítva hogy még mindig nem sikerült megoldani az xfce screensaver problémát
Az iwlwifi meg önmagában nem működik, az interfaces-be eddig simán beírtam a kellő datát, és már ment is a wifi, most meg kénytelen voltam felrakni a wicd-t is.
Szumma: kicsit jobb lett mint a wheezy, több minden működik könnyebben.
(#6250) Friczy
Köszi, az alapokkal azért tisztában vagyok
Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.
Este ha gépemhez jutok megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.