Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alldaybig
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy egy vodafonos mobilinternet usb sticket elinditsak Debianon, 7.5ös debian install usb-m van, és először a grafikus felületével együtt telepítettem, de akkor csak villogó kurzor fogad a bal felsősarokban miután vmiméfel boot check sorozat lefutott.
A parancssoros verzioban is megcsinálnámn, de semmit nem értek hozzá. Kérlek, ha van időtök írrjátok le a commandlinos menetét.
Gondolom a grafikus felület alol olyan lenne mint az ubuntu, mert a másik gépre azt tettem fel (14.04) és minden para nélkül felismerte az eszközt, és ment is a net rajt.
Debianra is meg kell csinálnom ugyanúgy h menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Intel Core i3 10105F processzor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest