- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alldaybig
tag
jaah, és soha nem is láttam debiant ezelőtt
need help -
alldaybig
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy egy vodafonos mobilinternet usb sticket elinditsak Debianon, 7.5ös debian install usb-m van, és először a grafikus felületével együtt telepítettem, de akkor csak villogó kurzor fogad a bal felsősarokban miután vmiméfel boot check sorozat lefutott.
A parancssoros verzioban is megcsinálnámn, de semmit nem értek hozzá. Kérlek, ha van időtök írrjátok le a commandlinos menetét.
Gondolom a grafikus felület alol olyan lenne mint az ubuntu, mert a másik gépre azt tettem fel (14.04) és minden para nélkül felismerte az eszközt, és ment is a net rajt.
Debianra is meg kell csinálnom ugyanúgy h menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest