Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Igazából mindig kiírt valami hibát az új iceweasel, de rájöttem, hogy nekem Firefox kéne, mert tetszik, hogy ha beírok egy településnevet a keresőbe, fent alapból megjelenik a térkép is.
De azt sem tudom, hogy kell telepíteni. Kitömörítettem, a kitömörített mappából tudom futtatni, de ez így nem jó. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy mondjuk terminálból elég legyen a firefoxot beírni cím nélkül, és mondjuk Openboxban az legyen a Web browser, és megjelenjen a böngészők közt is a menüben? Mondjuk kipróbáltam virtuál Debian 6 lxde-n is, de ott sincs a menüben se.
Próbáltam telepíteni a 32-bites Operát is deb-ből, de a szoftverközpont nem csinált semmit. A szoftver centert is hiába telepítettem, nincs a menüben már rányomtam a reconfigra is, plusz kitömöríteni is csak terminálból lehet,a fájlokat nautilusból nem. Ezek azért vannak mert csak openbox van fent? Bár az openbox is csak így sikerült, és ez elég sok dolgot telepített mellé.
apt-get install xserver-xorg-core xinit openbox xterm bzip2 Miért csak így sikerült? Hogy lehetne változtatni ezeken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest