Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fueloep89
csendes tag
Helló!
Ide irányítottak, hogy itt tegyen fel a kérdést, mondjuk ez nem linuxos probléma szerintem, de hát ez a fórum szabályzat
A fennálló probléma: az internet szolgáltató által hozott router tud DHCP-t szórni. Ez szép és jó, rákötöm a hálót és megy minden, de ebben a routerben nincs tűzfal. Na én összeraktam egy Debian alapú szervert tűzfallal, ami még nincs beüzemelve a hálózatba.
Az a gondom, hogy a DHCP-t hogyan oldjam meg. A tűzfalon keresztül menyjen ki DHCP kérés a routerig, vagy inkább a szerver legyen a DHCP kiszolgáló? De akkor a 2 DHCP kiszolgáló "nem veszik össze"? Vagy ne engedjem át a tűzfalon a DHCP kéréseket a routerre, ezáltal nem okoz gondot a router a címkiosztásban? Még fel tudom hívni a szolgáltatót, hogy jöjjenek ki és vegyék ki a DHCP-t a router-ből, de előtte mindenképp szeretném beüzemelni a tűzfalat.Erre kérnék valami javaslatot, hogy melyik a legpraktikusabb megoldás
Köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest