Hirdetés
- Android szakmai topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Nos Chakrán vagyok. Ellenőriztem alsamixert, itt sem tudom a hangerőt szabályozni. Keserűen érint, de legalább alkalmazásokból, hardveresen potival tudom végülis szabályozni.
alsa 1.0.24-es, ugyanúgy ICE1724nek ismerte fel, ugyanazok a kapcsolók vannak csak, annyi eltéréssel, hogy van hang, míg debianon nincs...

Szerk: És minden egyes indításnál kiírja a Chakra, hogy ICE1724 eszközt eltávolították a rendszerből. Törölje illesztőprogramokat stb.? (emlékezetből idéztem-->memoriter, vmi ilyesmi)
Ha töröltetem eltűnik, egyébként meg csak bővül a lista. De mindig csinál egyet, amit alapértelmezettként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest