- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3790 üzenetére
Egyszer volt, hol nem vol, volt egyszer egy net. Ami megint elment.
Egyébként volt már grafikus felületem, csak amikor próbáltam beállítani az ATI vga kártyát, hogy ne csíkozza össze a képernyőt, akkor elveszett (fentebb írtam). Ezt most sikerült visszaállítani, megint van grafikus felület. Szépen csíkozódik is a képernyő.
A probléma ismét kettős: se net: se szép képernyő. Nem tudom miért ment el megint. Annyit csináltam, hogy letöltöttem a kde felületet. Majd újraindítottam a gépet és megint elment a net. Nem tudom mi állítódik el folyton.
Feltöltöttem a syslogom egy kivonatát, amikor még volt net, és amikor már nem. Hátha ti láttok valamit amit én nem: [link]
Amikor beírtam a debain wiki-ben látott interface példát, akkor nem volt netem:
auto eth0
iface eth0 inet manual
auto dsl-provider
iface dsl-provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig eth0 up
provider dsl-providerJelenleg ez van és most csak részleges (kvázi nincs) netem van:
auto lo
iface lo inet loopback
auto provider
iface provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig eth0 up
provider providerEgyébként, amikor volt netem, akkor is ez a beállítás volt, úgyhogy valószínűleg ez irreleváns.
Köszönöm az eddigi segítségeket, nem szórakozásból kérek ennyi segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest