Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz__G
csendes tag
Üdv!
Az történt, hogy apt-get upgrade közben elszállt a rendszer. Reseteltem, és boot-kor nem jött be az X. gdm-et kiadva ment, de a dpkgval gondok vannak.
apt-get upgarde -ra ennyit ad:
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
dpkg --configure -a ra abszolút semmit nem ad. Addig eljutottam, hogy ez az összes csomag ot újrakonfigurálja.
nézegettem a parancsok között, így ezt kiadtam:
dpkg-reconfigure --force -a
Ez mindent rekonfigurált (eltartott egy darabig), de a helyzet nem változott. Jah, egy apt-get cleant is kiadtam, de semmi.
Mit tegyek? Mivel van egyáltalán baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest