Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy linuxxal létre akarok hozni egy helyi kis letöltő, fájl és internetmegosztó szervert.
Ehez kellene nekem olyan segtség, hogy melyik MIMO-s vezetéknélküli hálókártya megy Linux alatt? (pl. Debian, vagy Suse)
Fontos lenne, hogy tudjak vele AP-t is kialaktani, mert nem tudom már hol, de láttam olyan WiFi kártyát, ami AP-ként nem képes működni, csak AP-hoz tud csatlakozni.
Most a laptophoz, egy Asus típusú USB-s kártyát használok, ez megy Redhat alatt (gondolom akkor más alatt is elfut
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.
Most akkor mit tegyek? Melyik kártyát ajálnjátok?
Előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Futás, futópályák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ennek a szoftverébe ( Win. alatt) be tudok állítani olyat, hogy AP-ként menjen a dolog, viszont ezt a karit nem gondoltam a szerverhez, mert csak 54mbps-t tud, nem cserélhető az antennája, és elég kicsi a hatótáva. Ebből kiindulva nézegettem Asus kártyákat, de mindnél, a támogatott oprendszerek, az a Win 2000,XP.