- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Weareus
addikt
(1602 batman91): Jah igen, az aszteroidazápor. Ott különböző mintázatban jönnek a kövek, de nekem ott a legnehezebb sem volt olyan mint ez a csápos dög. Viszont most, hogy Kvelstadt és PAtr0n kolléga is utalt rá, hogy ők már 100%-ra megcsinálták, kezdem szégyellni magam.
Megyek is, tolom tovább a gamét, mondjuk a két sör és öt feles házipálinka után nem tudom, hogy fog sikerülni, de szétpirítok minden nekrót, aki b@szakodni mer velem.PAtr0n
Igazából a vsync baromság amikor kijött, csak 1-2 erősebb konfigon volt probléma szerintem. Az akkori gépemen örültem, ha megvolt high-on a 35fps, nem is volt gondom a játékkal. Most, hogy azóta jelentősen erősödtek a hardverek, kábé egy alsó kategóriás is simán viszi fullon, a durvábbak meg 100+-al, előjött ez a programozási hiba, egyszerűen bugos lesz a játék, ha nem erőszakolod rá a vsync-et. Ráadásul menüből nem is működik mindig, driver-ből kell ráerőszakolni, akkor tökéletes. Sokáig nem tudtam mi ez a probléma, hogy nem működnek a scriptek, nem jönnek necro-k ott ahol kellene, és emlékeztem rájnuk ésatöbbi...
Ez így van.
Nekem i7 4 ghz-en és egy 7970 cf-el komoly driveres szabályozásokat kellett beiktatnom annó 3-4 évvel ezelőtt, hogy játszható legyen a játék, és egyáltalán nem az alacsony fps-számra gondolok.
-
Redneck
nagyúr
Nálam is TOP5-ös játék, tényleg egyben van! Anno v-sync nélkül toltam még Phenom X2-vel és HD 4850-nel, azóta csak a többi részt pörgettem.
Esetleg v-sync + frame limiter képfrissítés alatt egy vagy több képkockával? Vagy v-sync + triple buffering? Vagy v-sync + triple buffering + limiter?
Most egyelőre több pótolni valóm van. Egy ideig még biztos nem viszem újra végig. Hagyom leülepedni, hogy újra letaglózzon.
-
Weareus
addikt
Igen, én ált. elvagyok vele, persze a cutter a király, ez alap.
Mondjuk én impulzussal (is) úgy szoktam, ha (tényleg nem árt felgócolni) sztázisba rakom a nekrót (ha nem rakom, akkor is): hogy nem ratatata, hanem csak pittyegek az egérrel ilyen 3-4-5-ös adagokat megeresztve testrészre, és így meglepően hatékony; hullanak a karmok, csápok...
Most gyepáltam le az élelmiszerraktárban a Leviathant fullos cutterrel impossible fokozaton, ugrálás nélkül. Hmmm... a cutter is durva, nekem itt, ennél a résznél azok a fegyók jönnek be, amikkel a sárgáját lőve le tudom szaggatni a csápokat, mielőtt támadna. Ugráljon a t@k@m, öreg iszapszemű rája vagyok már.
-
Redneck
nagyúr
A hármat azért hagytam abba a háromnegyedénél, mert az Origin visszaszinkronizált a felhőből 1.5-2 órával korábbi mentésemhez. Nem voltam boldog, le is töröltem egyből.
Az impulzuskarabélyt imádtam az egyben, nagyon OP volt a plazma mellett. Sajnáltam hogy a másodlagosát megváltoztatták. Nagyjából azzal a kettővel pörgettem ki, a többit csak kiegészítésnek raktam be.
-
Engem az zavart hogy coop nélkül nem lehet megcsinálni 100%ra. De az nem zavart hogy látom a bejáratát. Úgy gondoltam hogy az nem a single játékom része csak látom a bejáratát. De egyébként tényleg nagy buli volt.
Persze ez single játék és úgy az igazi de tetszett hogy az egyik kedvenc játékomat játszhatom mással akinek szintén kedvenc. -
Weareus
addikt
Na jó, ami azt illeti sok mindennel próbálkoztam/próbálkozom azóta is..., de sajna/hál' istennek (nem kívánt rész törlendő), csak csalódást okozott sok minden (Alien isolation, és sorolhatnám), szóval nekem senki ne jöjjön azzal, hogy DS 1, 2, 3, melyik a jobb (vissza kell olvasni, kibeszéltük párszor) meg állítsuk sorba, meg h. a 3. az szar.
Mutass jobbat, csinálj jobbat. Ennyi. (És mondom ezt úgy, h. nekem is az 1. a kedvencem...)
Persze, ennek megfelelően az első részt sokszor előveszem, de arra kevés a remény, hogy hasonló folytatás születik. Na ja, bízni lehet, én is ezt teszem de azon túl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest