- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
Redneck #1700 üzenetére
Na jó, túloztam, mert nagyon felhúzott. A narratíva jó, fejlődött a grafika, és egész hangulatosak a helyszínek, de helyenként durván túltolták az akciót a hangulat kárára. Egérrel biztos könnyebb lett volna...
Most jöjjön inkább a harmadik rész, aztán megveszem a remaket is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Redneck #1668 üzenetére
Ha tényleg egyedül csinálta, akkor szvsz elfogadható a szint.
Ha lesz is ilyen minőségi kivitelben, az max közösségileg finanszírozott formában, mert mára a minőségi full single-player annyira rétegtermék, hogy hihetetlen.
Mindenkinek kompetitív játék kell, hogy valami kis sikerélménye lehessen a társadalomban, ha már az élete félresikerült.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Redneck #1659 üzenetére
Azok alapján amit olvastam, a második és harmadik részt már rendesen megcsinálták, az első kiadásakor is ótvar konzolport volt. Az egér-érzékenységének a problémái nem a túl nagy teljesítményből fakad, hanem hogy az irányítás kontrollerre van szabva, így az egér mozdulatait a játék nem fordulásként olvassa, hanem gyorsulásként. Erre "sebtapasz" az érzékenység egekbetolása.
Próbáltam mindent kapcoslni mindenfele, de valahogy nem akarja. Win7 kompatibilitás, rendszergazda mód, driveres vsyncon/of ingame vsync on/of minden kombinációja. Settings.txt-be ne mnagyon van mihez nyúlni.
Az alábbi videó szerint elvileg annyi történne, hogy lespawn-ol egy olyan izé az egyik folyosóra. Olyan volt már, hogy nem jött a cucc ezért egy ajtó átjárhatatlan lett, azon segített is a vsync, de olyan még nem, hogy rekt. Kivág asztalra.
Nem tudom mit tegyek, kínomban elkezdtem megnézni a linkelt gameplay-t, hogy legyen mihez kötni a második részt, mert már nem emlékszem erre.
Elég idegesítő a dolog, az irányítás is szenvedős, easy fokozaton is majd megdeglek néha, pedig ez még csak az eleje, az igazán durva szörnyek még sehol nincsenek.
sz: Próbáltam Steam-en és Origin-en is, Steam-en már az első ajtós bug megoldhatatlan volt, Origin verzión segített a vsync be.
-
PAtr0n
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz
Redneck #1601 üzenetére
Igazából a vsync baromság amikor kijött, csak 1-2 erősebb konfigon volt probléma szerintem. Az akkori gépemen örültem, ha megvolt high-on a 35fps, nem is volt gondom a játékkal. Most, hogy azóta jelentősen erősödtek a hardverek, kábé egy alsó kategóriás is simán viszi fullon, a durvábbak meg 100+-al, előjött ez a programozási hiba, egyszerűen bugos lesz a játék, ha nem erőszakolod rá a vsync-et. Ráadásul menüből nem is működik mindig, driver-ből kell ráerőszakolni, akkor tökéletes. Sokáig nem tudtam mi ez a probléma, hogy nem működnek a scriptek, nem jönnek necro-k ott ahol kellene, és emlékeztem rájnuk ésatöbbi...
Weareus:
A SLUG-ot (vagy multi-SLAG is lehetne amikor már leszakadt minden csápja), hard-on 100-ra csináltam.
Persze itt is PC és egér kombó.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Redneck #1542 üzenetére
Én a 3.-at addig csináltam amíg pár roncsot összeloot-oltam, aztán a nem tom hanyadik hajóhoz ki sem mentem. Meg igazából kiverte a biztosítékot az egyik hajó, hogy csak coop-ban lehet bemenni.
Nem kellett volna ennyire coop meg akcióközpontúra csinálni a 3. részt. Az EA elkúr mindent amit csak lehet.
Minden esetre egyszer biztos kipörgetem azt is, annyira rosszat nem írtak róla, csak pont a akcióközpontúsága miatt húzták le.Fegyók. Szerintem mindegyik jó a maga nemében.... Pl a lángszóró meg belező pont a csoportosan támadó kis szarok ellen a legjobb, amik a dagadtállatból jönnek ki. Meg a belezővel élvezet darabolni a belassított enemy-t, csak az a baja, hogy rohadt gyenge alapból, kimaxolva viszont már nagyon adja. Na meg az ívfegyó gránátja az egy helyben sztázis-ba rekedt csoportos rohadmányok ellen fenomenális.
Hihetetlen ez a játék, ennyi végigjátszás után is rám hozz a frászt sok helyen.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Redneck #1538 üzenetére
Szerintem is a legjobb, nem tudom hanyadjára pörgetem már ki. Most megvolt lehetetlen fokozaton, azt újrakezdtem rögtön, hogy meglegyen a military suit. Meg én pl. még csak most a legutóbbi 2 végijátszásban próbáltam ki a rohamkarabélyt, a lángszórót, meg az energiafegyvert. Hogy én ezeket eddig miért nem használtam? Bár az etalon még mindig a plazma cutter, meg az ívfegyver. No a belezőt sem szólom le, amikor már nincs más, jó vele vagdosni.
Nekem amúgy a 2. rész is tetszett még, a 3.-ba viszont beleuntam már az elején, ráadásul bugos volt (az is).
De tuti kitolom hamarosan a 2.-őt újra, + nekifekszek a 3.-nak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest