- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1666 üzenetére
Kár...
Itt segítettem pár arcnak, bár ez nem az összeomlásos helyzetre vonatkozik (de lehet, hogy ettől van).
FPS-t korlátozni érdemes! -
PAtr0n
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1664 üzenetére
Ami a bugokat illeti, tehát a scrpitelt dolgok nem jól működését, arra a megoldás, hogy játékban OFF a V-sync, viszont driverből meg rá kell erőltetni a 60 fps-t meg a tripla bufferinget.
Legalábbis nálam ez vált be. -
Redneck
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1662 üzenetére
Feldobtam én is, és tökéletesen fut. V-sync off, így a menüben sincs lassú egér. 144Hz-en is megy, az érzékenységgel sem volt bug. Jobban nem megyek bele mert most nem akarom végig tolni, de nálam nem volt látható gond az első pár percben.
Azt persze nem tudom megmondani hogy utána mi a helyzet, szóval passzolok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1660 üzenetére
Anno az elsőt még jóval gyengébb vason toltam, v-sync nélkül és egérrel. Semmi gondom nem volt a célzással, sőt nagyon easy volt. A másik két részt már kontrollerrel verettem.
Gyorsan feldobom, mostmár kíváncsi vagyok mi van vele. 10 percen belül megírom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1658 üzenetére
Biztos lehet! Nemrég toltam le a második és a harmadik részt 750 Ti-n, és azok is ezt a motort használják. Az egyik Steames volt, a másik Origines.
Valami vertikális szinkronnal kapcsolatos beállítás nem segít mondjuk driverből? Vagy fps limitálás RTSS-ben? Az elsőt, ami szerintem a legjobb volt, rég nyomtam, de lehet felrakom, kedvet kaptam hozzá. Ha felraktam írok.
-
válasz
TESCO-Zsömle #1653 üzenetére
Anno egyplAn megoldás volt hogy visszahúzták az emberek a vga-t hogy ne legyen annyi fps mert az okozott gondokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest