- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2 #1688 üzenetére
Legtöbb fegyver jó valamire, a cutter meg mindenre.
A belező jó ha csak egy jön, a gépfegyver jó ha pazarolni akarod a lőszert, az ív fegyver (én az elsőt csak magyarul toltam szóval nem is vágom a fegyók angol nevét) az alaból nem lenne rosz, de olyan lasdu a lövedéke hogy az ellenfél nem ott és nem úgy van mint ahova én céloztam.
Van ez a chargeolós fegyver, contact beam talá. Na az jó ha van időd feltölteni, azt szerettem.
De ha mondani kell egyet amit sokat használtam az a force gun (közbe jutnak eszembe) vagyis hullámfegyver.
Mondjuk azt ki kell húzni hogy jó legyen de utána elég jó.
Az ugye egy lökéshullámot lő, szóval nem nagyon kell vele célozni.
Sokszor mentett meg úgy hogy csak spameltem a lövést, és ami jött felém arról szakadtak a végtagok, mert ugye ez egyszerre sebzi mindenhol az ellenfelet.
Lángszóróról már írtam, kritikán aluli. -
-
válasz
olbaidhun #1679 üzenetére
Az megvan hogy egyre több a pletyka hogy remaster lesz vagy rebot? Persze rz pletyka még juli 22ig amikor is ledz EA konferencia akármi, de amennyi helyen olvasni erről, elég nagy % van rá hogy tényleg lesz valami bejelentés.
Egyébként nemrég platiztam ps3on, és lehet elnézőbb is vagyok mert szivem csücske ez a cím, de szerintem nem vállalhatalan még így sok év után sem. -
válasz
TESCO-Zsömle #1653 üzenetére
Anno egyplAn megoldás volt hogy visszahúzták az emberek a vga-t hogy ne legyen annyi fps mert az okozott gondokat.
-
Van az a két karú akonek hiányzik a lába és helyette egy csápja van. Na én azt utálom a legjobban.
-
-
De szépen összegyültünk.
Ha gondoljátok csámcsogjunk a játékon.
Pl kedvenc ellenfél? -
Ott a borítóképen egy levágott jobb kéz lebeg az űrben. Lehet tudat alatt távoltartja a jobb kezeseket a játéktól.
-
válasz
N.Ferry #1496 üzenetére
Nem hogy meglehetett de én azt hittem meg iskell. Az első részbe az elsőt a fagyasztókamrával lehetett megölni.
Így már értem miért akartál trainer-t.A második részbe sokáig én se tudtam hogy hol lehet megölni de felesleges is volt mert az már a vége és ahol megölheted onnan amúgy sem követ tovább.
-
válasz
#09198592 #1483 üzenetére
Azért mert jó hülyék voltunk.
Mikor telepítem akkor van vagy 4 választható nyelv. Attól hogy be lett másolva hogy váltana pont magyarra?
Szóval itt tuti nem aról van szó hogy vsak lecseréled a nyelvi fájlokat. Vagy ha igen akkor tudni kéne melyik az angol ahogy neked megvan és annak a heyére bemásolni a magyart.
Szóval fel van adva a lecke. -
válasz
#09198592 #1481 üzenetére
Nem szoktam ilyet csinálni szóval a legelső file feltöltőre felmentem amit dobott a google szal remélem jó lesz.
Na ezek a mappák csak simán az electronic art>dead space> mappán belül vannak. Ez megy a text mappába.
Aztán a text_assets mappán belül is van egy text mappa ahova ezek a fájlok mennek.:
1 2 3 4 5 6 7.
Aztán ugyanitt a text_assets mappában van még két file de ezek már nem az text mappába mennek hanem csak mellé.
Ez és ez.Ennyit találtam. Ha nem jó akkor majd még kiguglizzuk hogy milyen file kell még ezeken kívül.
-
válasz
HungarinBen #1464 üzenetére
De egyébként ha jól emlékszem az első részben lomhább a célkereszt. Nem lehet olyan hirtelen rántani mint a másik két részben.
-
válasz
HungarinBen #1462 üzenetére
Akkor nekem nincs több ötletem.
Komolyan én elfogok rakni ere egy konfigot mert a ds az nálam örök de ez hogy túl jó a gép a játékhoz és emiatt nem lehet vele játszani marha zavaró. -
válasz
HungarinBen #1460 üzenetére
fogalmam nincs. A srác aki erről írt magasabb órajellel rendelkezett alapból mint most te.
vegyél vissza nézd meg mennyi az fps. Ha 100alá kerülsz akkor már jónak kéne lennie. -
válasz
HungarinBen #1458 üzenetére
Na az a másik ötlet amit ítt írt egyszer egy srác megoldásnak hogy, visszahúzta a vga órajelet hogy kevesebb legyen az fps (kb 100 vagy az alatt) és úgy már jó volt neki.
-
válasz
HungarinBen #1456 üzenetére
Kezdésnek a vsync-et kapcsold ki. Azzal még nekem is lassú volt menübe pedig pont olyan gépem volt ami a játékhoz pont jó és nem erősebb. Láttam azt a pár csíkozódást pislákoló fényeknél eleinte de zavarni sose zavart.
-
válasz
HungarinBen #1452 üzenetére
Azt csak simán nem lehet kiszedni a lemezről mi? Mert ha nem muszáj most nem telepíteném fel azért.
-
válasz
HungarinBen #1449 üzenetére
Nem találok én se. De az is lehet hogy csak a magyarországi tokokra rakták rá a zászlót pedig rajta van mindegyiken a magyar felirat. Csak érted, itt minek reklámozzák hogy magyar nyelv is van rajta. Én csak ara emlékszem hogy tesóm megvette box-ra és meg is lepődött hogy van rajta magyar felirat. De a tokján neki sincs feltüntetve a magyar zászló.
Az tudom hogy én az enyémet otthon a media-ba vettem és ott ez a magyar zászlós kiadás volt.
Valahogy utána kell nézni hogy volt ez a magyar feliratos dolog Mert én nem merem azt mondani hogy vegyél egyet és biztos hogy lesz rajta magyar felirat. -
válasz
HungarinBen #1447 üzenetére
Szerintem ebben pont nincs. Ugyan ez a verzió van nekem annyi különbséggel hogy nekem már a borítón fel van tüntetve a kis magyar zászló.
-
válasz
HungarinBen #1445 üzenetére
Valahol biztos. Gondolom akkor neked is fontos hogy lemezes kiadás legyen. Mert egyébként origins-ba is megvásárolható, és mivel még itt angliában is olyan verziót árultak amin rajta volt a magyar nyelv is , gondolom online is beszerezhető ez a verzió.
-
Engem az zavart hogy coop nélkül nem lehet megcsinálni 100%ra. De az nem zavart hogy látom a bejáratát. Úgy gondoltam hogy az nem a single játékom része csak látom a bejáratát. De egyébként tényleg nagy buli volt.
Persze ez single játék és úgy az igazi de tetszett hogy az egyik kedvenc játékomat játszhatom mással akinek szintén kedvenc. -
válasz
Weareus #1439 üzenetére
Annyi végigjátszás után szép is lenne ha nem tudnád jobban a szöveget mint a szereplők.
Szerintem nem fogom innen postázni hanem majd hazaviszem és onnan. vagy lehet hogy mégis. vagy valami lesz. De az biztos!(#1437) PAtr0n
Elfelejtettem írni hogy ha nem lenne meg akkor most te lennél a császár a szememben de így is nagy király vagy. -
-
válasz
westcoastog #1421 üzenetére
Az meg már skill.
2. rész talán kicsit könnyebb. De lehet csak azért mert az első rész után már tudtam mi a dörgés. -
válasz
westcoastog #1419 üzenetére
Azt azért hozzáteszem hogy mikor joy-al toltam és fejjel lefele kellett becélozni a bimbóit akkor bekapott mert ne ahhoz vagyok szokva hogy nem egérrel célzok.
De ilyen volt a meteorzápor is. egérrel megcsináltam 0% sérüléssel is joy-al meg mikor megmaradt 11% félistennek éreztem magam.. -
válasz
westcoastog #1417 üzenetére
Nekem 10+ végigjátszásból egyszer adta be azt mikor dob ki lényeket társaságnak. Sokáig ölöd? mert lehet akkor dob ki ha sokat tökölsz. Én plasma cutter-el szoktam ölni, azzal simán szétszedem.
-
válasz
westcoastog #1408 üzenetére
Ez most a final boss? Mert ott elég oldalazni és esélye nincs eltalálni. Ez a gyengéje a ds-nek. A final boss-ok mindig hurkák.
-
válasz
- = Zk = - #1390 üzenetére
-
válasz
westcoastog #1353 üzenetére
Játsszál Dark Souls-t. Ott bőven lesz ilyen érzés..
-
válasz
westcoastog #1351 üzenetére
Nincs is jobb mikor sikerül valami amivel rengeteget szenved az ember.
-
válasz
westcoastog #1343 üzenetére
milyen messze állszm ikor visszadobálod neki? Nem a terem túlsó végéből érdemes. Én mindig elég közel álltam mikor visszadobáltam. Hátha ez is számít..
-
válasz
westcoastog #1339 üzenetére
Mármint visszalökni azt a gombócot miután elkaptad? Bal klikk mint ha lőnél és akkor visszalöki.
-
válasz
westcoastog #1335 üzenetére
Próbáld akkor mikor látod hogy készül köpni még egyet. Elméletileg akkor mindkettő elpukkan és talán fáj neki.
-
válasz
F_Zolee #1321 üzenetére
Na pont ugyan ez volt a problémája egy srácnak amiről itt nemrég írtam. Húzd vissza a kártyát vagy valahogy érd el hogy kevesebb legyen az fps-ed. Pl 120 vagy annál kevesebb.
vsync-et meg kapcsold ki a picsába mert ebbe a játékba többet árt mint használ.
De weareus nagyobb guru szóval majd kijavít ha valamit nem jól mondtam. -
Maradjunk annyiban hogy az űrhorror-ok között elég jónak számít A dead Space első része.
Az az érdekes egyébként hogy ez még külföldön (pl anglia) is úgy jelent meg alapból rajta volt a magyar felirat.
Szóval igazán lehetne a ebben a verzában is. -
válasz
Weareus #1286 üzenetére
jo egyebkent felig voltam csak komoly. nem fogok pont velen olre menni egy ilyenen de hiszek neked. (lusta vagyok most videot nezni
) de en elfogult elvakult plazmafan vagyok. ezt ala is irom.
de akkor a poenos valasz hogy egyreszt megtehetem hogy annyit adjak loszerert masreszt meg ds1-be loszert nem veszunk! -
válasz
Weareus #1284 üzenetére
amik a 3 reszbe megalkothato gepfegyverek azokat alairom tenyleg hasznosak. lehet jo a korabbi reszekben is de en ugy ereztem sokkal tobb loszert kienged mint amennyinek tenyleg hatasa is van. meg egyebkelnt a plazmaval igy meg ugy forditod a cselkeresztet es csonkolsz. a line gun-al megint megvan hova erdemes loni. egy gepfegyver ami fossa a golyot es ha pont ra celzol akkor is lo mindenhova mit is kell rajta megfeleloen hasznalni? a gepfegyver az rambo mod. uvoltok iranyba tartom es golyozapor.
-
-
válasz
Weareus #1274 üzenetére
ugyanennyi idő alatt ugyanitt voltam hc-ba. onnan emlékszem hogy ott érdemes először menteni a tripodos nagy lift előtt.
kutatópuska nem rossz. olyan mint a 3-ba a preciziós cső. egyet lő de az elég is.
a lángszóró jobb mint aaz elsőben de azért nem jó még mindig.
detonátor+plazma az egyik jó kombóm a 2 részben.
belező meg összemaszatol mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest