- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Weareus #1644 üzenetére
Lehet.
A DS1-et anno egérrel toltam. A második részt és a harmadikat kontrollerrel (X360), a harmadik végét egérrel fejeztem be. Mindkét irányítás jó volt, mindkettőt szeretem. Egyre kevesebb a számomra érdekes játék, és egyre több a PC-s sz*patás. Nemrég majdnem vettem egy PS4-et, de rájöttem hogy Pro alatt nem szabad. Végül VGA csere lett belőle.
-
Archttila
veterán
válasz
Weareus #1555 üzenetére
Megvannak a mentések, felhő ide vagy oda én mindig elrakom a mentések, nem bízom bennük. (korábban már megviccelt a Sync)
Azóta már elolvastam a napfájlokat is...és szerintem marad még egy ideig.. olyan újrajátszhatnékom van, persze közben már a 2-be is belekezdtem
Mondjuk nem tudom mennyire egyedi az eset de én csak 2 fegyvert használtam a végigjátszás során. Az egyik a plazmavágó, a másik pedig az impulzuskarabély.
A 2. részben viszont furi lett a Store, de lehet csak így első blikkre szokatlan.
(#1554) Redneck
"Túl sok volt az akció, kevesebb a túlélőhorroros elem"
Igen ez sajnos már az elején feltűnt nekem is.
-
wednesday
őstag
válasz
Weareus #1529 üzenetére
Én is balkezes vagyok. Írni szigorúan balkézzel írok. Viszont az egér az jobb kézben van, nem is tudom másképp elképzelni a dolgot.
A gitárt jobbkezesként használom, de ez azért van, mert jobbkezes a gitár.
Ösztönösen bal kezes fogással fognám meg. Meg úgy voltam bele, ha bárhová megyek akkor egy ottani gitáron is tudok játszani, egyébként meg nem. Meg úgyis kezdőként, akárhogy fogom mindenképp nehéz.
Kést villát is jobbkezesként használom.
Hogy a végére ne csak OFF legyen a játék király.
-
-
törölt tag
válasz
Weareus #1531 üzenetére
Nálunk ilyen nem volt sanda edzésen. Mindenki úgy állt be, amilyen kezes volt. Úgy is mindkét irányban meg kellett ugyanazt csinálni. Én nagyon balos vagyok. mindent ballal csinálok, a gitárt is fordítva fogom, sőt, át is van húrozva. Viszont tudok jobb kézzel is jól egerezni, csak nem szeretek. A lányom pl. rejtett balkezes. jobb kézzel ír, de sok dolgot ballal csinál A két kéz összekulcsolásakor is a balkezes jelleg jött ki nála.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Weareus #1442 üzenetére
Nyilván nem azt írtam, hogy a 3. az szar. Csak egyszerűen átformálták egy valami olyasmivé, amit sokan nem szerettek. Nem a történettel meg a minőséggel van bajom, mert az legyen olyan amilyen, de mellesleg a 3.-ban azokkal is meg voltam elégedve. A coop nagyfokú erőltetése csapta ki a biztit. Oké legyen benne coop, mert az nagyon nagy buli. De könyörgöm, lehessen már egyedül is megcsinálni azt a pályát, nem pedig teljesen elzárva tartani attól, aki megvette azt a rohadt játékot, de nem akarja társakkal tolni. Ez erőltetés, és mocskos EA politika.
-
válasz
Weareus #1439 üzenetére
Annyi végigjátszás után szép is lenne ha nem tudnád jobban a szöveget mint a szereplők.
Szerintem nem fogom innen postázni hanem majd hazaviszem és onnan. vagy lehet hogy mégis. vagy valami lesz. De az biztos!(#1437) PAtr0n
Elfelejtettem írni hogy ha nem lenne meg akkor most te lennél a császár a szememben de így is nagy király vagy. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Weareus #1365 üzenetére
nem kevés, csak megjegyeztem. semmi extra...
igen, olvastam MSI AB-s posztodat, csak reagáltam is már rá, hogy nekem EVGA Prec X-em van... sajnos nem megy a lekorlátozás (lehet, mert AMD kártyákhoz használom)
9-10. fejezetnél járok, lassan vége, most már elszenvedek vele így.
igen, anno én is az irányítás miatt tettem le róla....figyelem a történetet, és már nem is nagyon emlékszem, melyik részben mi volt. ugye ez absz kimaradt, max az ilyen kis movie-k vannak még meg valahol, amik ugye az előzmények voltak....
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
válasz
Weareus #1327 üzenetére
Csápokat az alap fegyverrel meg pusle rifle-el is ellövöm, azzal nincsen gond.
Kinézis nincs kimaxolva, sőt semmi nincs kimaxolva, annyi power node-al még nem találkoztam.
Rakok erre is arra is. Vagy esetleg közel megyek és mikor lőné ráadok egy kis kinézist és benne robban.
Engem csak a rohadt kamera idegesít ebben a játékban a legjobban, nehogy már reagálni tudjak azonnal miután leütött. -
-
Kom-ancs
tag
válasz
Weareus #1306 üzenetére
Hali!
Nem a letöltés volt öt perc(Istenem mit nem adnék egy olyan netért
) hanem a new game-re kattintás után telt el öt-hat perc.Isaac barátnője szépen elmondja a mondókáját(magyar felirat is szépen megjelenik) és itt véget is ért a történet.Csak fekete képernyő van.Enged kilépni,szóval nem fagy ki.Megpróbálom a vsync-et bekapcsolva elindítani,hátha...
-
válasz
Weareus #1286 üzenetére
jo egyebkent felig voltam csak komoly. nem fogok pont velen olre menni egy ilyenen de hiszek neked. (lusta vagyok most videot nezni
) de en elfogult elvakult plazmafan vagyok. ezt ala is irom.
de akkor a poenos valasz hogy egyreszt megtehetem hogy annyit adjak loszerert masreszt meg ds1-be loszert nem veszunk! -
válasz
Weareus #1284 üzenetére
amik a 3 reszbe megalkothato gepfegyverek azokat alairom tenyleg hasznosak. lehet jo a korabbi reszekben is de en ugy ereztem sokkal tobb loszert kienged mint amennyinek tenyleg hatasa is van. meg egyebkelnt a plazmaval igy meg ugy forditod a cselkeresztet es csonkolsz. a line gun-al megint megvan hova erdemes loni. egy gepfegyver ami fossa a golyot es ha pont ra celzol akkor is lo mindenhova mit is kell rajta megfeleloen hasznalni? a gepfegyver az rambo mod. uvoltok iranyba tartom es golyozapor.
-
-
válasz
Weareus #1274 üzenetére
ugyanennyi idő alatt ugyanitt voltam hc-ba. onnan emlékszem hogy ott érdemes először menteni a tripodos nagy lift előtt.
kutatópuska nem rossz. olyan mint a 3-ba a preciziós cső. egyet lő de az elég is.
a lángszóró jobb mint aaz elsőben de azért nem jó még mindig.
detonátor+plazma az egyik jó kombóm a 2 részben.
belező meg összemaszatol mindent.. -
válasz
Weareus #1267 üzenetére
1 lövéssel 3 dögöt likvidálni kezdőknek való.
na jó inkább úgy mondom hogy ha nem lenne sztázis a játékban szükséges lehetne ilyen fegyver és még így is meglenne a nehézségfaktora.
egyébként én az első részben felhúzott force gun-al csináltam olyat hogy egyszerre tépett darabokra a lökéshulláma több dögöt.
-
válasz
Weareus #1252 üzenetére
jaja elsőben cutter és kész. egyet értek.
igen a másodikban az energianyaláb mindent megold. én még detonátort szoktam mert lerakni is jó meg ha rálősz vele valakire az is elég hatásos.
hullámfegyver az első részben az egyetlen értelmes másodlagos fegyver volt nekem. ív fegyver nekem semmirevaló. kevés lőszer megy bele, lasan tüzel, lassan tölt újra nem fed le a lövése akkora területet mint a hullámé stb..
ha hamarabb jönnek a piócák mint ahogy megvan valami nagyobb fegyverem akkor belassítom őket és dobálom dobozokkal testrészekkel stb. azoktól egyből szétplaccsannak még ha nem is mind egyszerre.lángszóró az szintén csak azért van hogy legyen benne ilyen is. de sokat nem ér. habár a 2 részben már hatékonyabb ha maxra van húzva.
dárdavető nekem is tetszik csak az zavar hogy abba is kevés lőszer megy plusz a másodlagosa fogyaszt még egy lőszert a tárból. de egyébként volt hogy előttem valakit, hátréb esett és ott adtam egy másodlagost és többiek is kaptak belőle.
meg a csecsemőknél belőttem egyet a földbe, és mikor sok odaért adtam egy másodlagost és kész. -
válasz
Weareus #1251 üzenetére
nemtom nekem a 2 rész nem horroros. túl sok a nagy terem ami nekem elvesz a hangulatból. jó az elsőben is vannak de ott valahogy mégis elhagyatottabbnak kihaltabbnak tűnt. az hogy dobáltak be menekülő embereket meg szenvedő haldoklókat nekem nem adott a hangulathoz. de ez meg az én véleményem
-
lavorka
aktív tag
válasz
Weareus #1247 üzenetére
Legnehezebb fokozaton... Hát van türelmed hozzá, azt meg kell hagyni
De gratula hozzá.
Én már csak azért se 1 fegyverrel megyek, mert azt megunnám, és persze normal nehézségen. Valamint ki kellett h próbáljam az összeset. De csak 3 van ami értelmes szerintem: plazmavágó, ívfegyver, rohamkarabély. A többi csak bohóckodás
Az irányítás elég szar, de ahogy fentebb írtam, ahogy vissza vettem az órajelből, csökkent az fps, már nem volt annyira gáz.
Most a 3-ik részhez várom a magyarítást, szurkolok Evinnek h megcsinálja.
-
válasz
Weareus #1247 üzenetére
na ez tartalmas hsz lett.
mondtam én h meg lehet csinálni csak figyelni kell.
én azért használtam hp csomagot. nem volt kedvem töltögetni de rajtam is marhasok minden maradt a végére.jaja, sztem is 6. fejezetik érdekesebb. onnantól maxos cuter-maxos sztázis mindent megold.
játék irányítása engem is zavart kicsit de csak annyiban hogy lomha a mozgás. lassan taos lassan húzza magához kinézissel a dolgokat. de ezzel együtt is nálam még első helyen van a játék. és a 2. rész sehogy sem jobb nála. még a jobb irányítással sem. a 3. részt meg majd meglátom.
a probléma amit írtál, nálam még nem jelentkezett sose.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest