- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
frame>24
addikt
azóta mennek jól, úgyhogy mind1....
a vétel előtt 2 db adott típusú kingmax mars vót a gépben (azok mentek dualban), ezér mertem schlepp módon feltételezni, ha veszek melléjük 2 ugyanolyat, (melyek közt a különbség csak a futószalagon való távolságuk + 1-2 nm-es nagyságrendű porszem), jó eséllyel menni fog...
deee, tudom azért, h nem tökegyforma egyik sem...már a tényleges memóriájuk sem...
csak épp elegem lett, h akármilyen ''felsőbb rangú'' tag (pfff....) ír választ, az szükségszerűen egyből lebaszás is egyben, szvsz annyira nemvót fos és témátlan a kérdésem... -
frame>24
addikt
hello.
a ''nagy RAM-os topik''szarik rám, úgyhogy itt is kérdezem ugyanazt:
az lenne a kérd.: lehet-e 4 x 512 DDR2 800MHz RAM-ot egyszerre dual-ban futtatni...
(elméletileg én úgylátom, igen,) de bárkinek (+) v. (-) tapasztalata ilyen téren?
jah, mind a 4 modul TÖKÉLETESEN EGYEZIK, kingmax mars...
thx
Aktív témák
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest