- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
frame>24
addikt
azóta mennek jól, úgyhogy mind1....
a vétel előtt 2 db adott típusú kingmax mars vót a gépben (azok mentek dualban), ezér mertem schlepp módon feltételezni, ha veszek melléjük 2 ugyanolyat, (melyek közt a különbség csak a futószalagon való távolságuk + 1-2 nm-es nagyságrendű porszem), jó eséllyel menni fog...
deee, tudom azért, h nem tökegyforma egyik sem...már a tényleges memóriájuk sem...
csak épp elegem lett, h akármilyen ''felsőbb rangú'' tag (pfff....) ír választ, az szükségszerűen egyből lebaszás is egyben, szvsz annyira nemvót fos és témátlan a kérdésem... -
frame>24
addikt
hello.
a ''nagy RAM-os topik''szarik rám, úgyhogy itt is kérdezem ugyanazt:
az lenne a kérd.: lehet-e 4 x 512 DDR2 800MHz RAM-ot egyszerre dual-ban futtatni...
(elméletileg én úgylátom, igen,) de bárkinek (+) v. (-) tapasztalata ilyen téren?
jah, mind a 4 modul TÖKÉLETESEN EGYEZIK, kingmax mars...
thx
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest