- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
az a helyzet, hogy olyan kérdéseid vannak amit már kéne tudnia aki OCZ ramot vesz vagy egyáltalán tuningolni akar.. ami nem baj, csak keveseknek van kedve válaszolni rá..
AM2 rendszerem nem volt még soha, nem is lesz, így az alaplapod beállításaiban leginkább a saját topicjában tudnak neked segíteni, azt pedig hogy a ramod / procid meddig húzható, neked kell kipróbálnod, egy ilyen ddr2 ramnak kb 2.2v a még biztonságos maximum sztem, az hogy a procid mekkora feszt kaphat maximum léghűtéssel szintén az AM2 topicban kérdezd meg, és ha valamit elszúrsz, nem bootol a géped, a cmos clear segit. -
Speed
addikt
A hózás függ a laptól is nem feltéttenül biztos hogy az adott ram jól fog menni MA2-ő ben ennek utána kéne nézned me volt pár ismerősöm akinek (jóféle ram+ am2 asus lap nem akart jól menni az egyiknek éppen ocz ram volt de halotam má ugyan ezt corsairról is szal nem minden ram chippet szeret az am2
) Ha kicsit lejebb olvasol megláthatod hogy éppen Overnak is most romlott el egy nagyon jó minőságű team ramja szal gar nélkül inkább ne hiába ocz
Jah és ramnáál nem feltáétlenül csak mhz-ből áll a tuning hanem időzítésekből is .
-
Hunci
senior tag
Szerintem az OCZ egy eléggé yoo minőség !
A Geil talán kicsit diszesebb de nem minden példánya annyira izmos !
A 900 MHZ attól függ hogy milyen az alap órajel !
800 as memó esetén nem éppen egy nagy előrelépés
De 667 es esetén érdemleges !
Az hogy a procit is a memóval együtt kell tuningolni atól függ hogy a lapod mit enged !
Nézd meg a BIOS-ban -
Achill3uS
nagyúr
Látom nemigen vagy otthon a témában, nézz körül a kiskerekben, hogy mennyibe kerül mostanság 2x512MB 800-as ram, OCZ-t mondjuk nem is kapnál, de sztem legalább 35-38k körül mozognak a Geil-ek is, és 29ért (csak kerekitettem 30-ra) igen, ez a teljesitmény megéri, használt vagy uj sztem ramok esetében tökmind1.
Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B360M Pro4 microATX
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged