Hirdetés

  • Senua’s Saga: Hellblade II teszt

    gp A szkizofréniától és rabszolga-kereskedőktől egyaránt szenvedő Senua újabb különleges utazásra indul, ezúttal a messzi észak ősi istenekkel és modern kegyetlenséggel teli vidékére.

  • Hatalmasra nő a Razr 50 külső panelje

    ma A maradék helyet pedig a hátlapi bőr textúra fogja kitölteni, rendkívül elegáns és prémium megjelenést kölcsönözve a Motorola-kagyló idei alapmodelljének.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz Šolaire #1943 üzenetére

    Nem erre értem a nehézséget, hanem a harcokra és a boss-okra, én ezt a játékot mindig úgy képzeltem el, hogy kb csak halálszimulátor ami erre van kihegyezve, de közel se, sokkal több és jobb ez a játék amit már tökéletesen értem miért is szeretik ennyien, engem úgy győzött meg ez a játék=széria (eddig csak az első részével), hogy amit mutat, hoz és képvisel nem a kedvencem, se a korszak, se a játékmenet, se az ellenfelek majdnemhogy semmi se tetszene a játékból, de valamiért működik és imádom, pedig 10 perc után kinyomok valamit és törlöm ha nem tetszik a dolog.

    Ash Lake-es dolgot nem értem, meg sok mindent, csak nem kérdezek vissza hanem mindig lesz valahogy, szóval megmondjátok de a hajamra kenhetem kb. :D

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák