Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az a 6,3 a kis dCi-től nem túl szép. Sok dugó van benne?
kelly416:
A gázreakció lesz elsősorban lassabb, de valójában motorfüggő is, melyiknél mi történik pontosan. Nekem a Clio-ban a töltőnyomás is kisebb, 2000RPM fölött meg totál elvágja. A Duster is lomhább lesz, de közel sem annyira.
Valójában kevés olyat tud, amit nem lehetne odafigyelő vezetéssel összehozni. Az autónak van tömege, meg légellenállása, ha nem padlózod egyébként nem tud csodát tenni.
Kicsit az újabb modelleknél a klímába is beleszól, a változó lökettérfogatú kompresszoroknál tud varázsolni valamit, cserébe kevésbé hűt. Nem kapcsolja automatikusan be háttérben a klímát ha szélvédőre van fújatva a levegő, meg ilyesmi.Én pl a dusterben csak terepen használom, könnyebben adagolható a gáz sokkal. A marha rövid 1-es miatt ha billeg nagyon az autó és kicsit jobban megpöccintem akaratlanul is a gázt elég durván rúgja maga alatt a földet. Ott jó, ha tompán reagál, nem olyan ideges a TCe150.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest