- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Nekem is csinálta és szoftveres hiba nem tudom pontosan mi oldotta meg. Nálam óránként szakadt minden óra elején visszacsatlakozott ment a net is, de mindig megszakadt pár percre óra elején és ez bizony zavart.
Be volt állítva, hogy éjjel kapcsolja ki a wifit, de ez nem volt jó ötlet valószínűleg ez zavarta meg, de utána is észrevettem időnként a dolgot igaz nem óránkénti bontásban.
Aztán beállítottam az N only üzemmódot ahol engedte tehát nem engedélyeztem, hogy minden szabványon szórja a wifit azóta nem szakad meg stabilan megy újraindítás nélkül 2-3 hónapja.
-
shift+ő
senior tag
Magamnak válaszolok. :-)
Megküzdöttem, most működnek, de nem tudom mi volt a probléma, egy sejtésem van.
Ha a router csatlakozott közvetlenül a digi kábelmodemhez, akkor sem működtek rendesen a telefonok WiFi kapcsolatai, a két db Samsung J5 jelezte is, hogy gond van: az internet elérés bizonytalan. De a többi készülék is csak nagyon nehezen ment ki az internetre. Mindeközben az LG TV és a laptopok, gond nékül dolgoztak.
Csináltam egy factory resetet a rotueren, és azután elindultak a telefonok is. Viszont ha bármit mást beállítást módosítottam, akkor ismét leszakadtak a telefonok. Szokásommá vált, pl. hogy a hálózati szközök IP címei 254-től vissza felé kapnak címet. Sejtésem az, hogy ez zavarja meg a szegénykét, más hálózati eszközöknél nem tapsztaltam ilyet.
Most sikerült visszaállítanom az eredetileg tervezett felállást, a kébelmodem mellet van egy DLink 826L, ezen csak a vezetékes kapcsolat az aktív, a lákásban pedig egy 842, ami vezetékes eszközök is lógnak, illetve 7-8 WiFi-s eszköz.
Mindkét router FR után van, csak az egyiknél az IP címet át kellett állítanom.Most minden jó, vezetéken is mérem a közel 1000/200 Mbs, az 5GHz-es kapcsolaton a telefonok kb 10 m-re a 842-től, 30/150-t tudnak fixen. Azt még nem értem, hogy le miért csak 30 és fel miért 150 de egyenlőre így az igényeket kielégíti. -
kigyi_23
addikt
Valószínűleg auto mód van kiválasztva a szabványoknál. Próbáld meg a routert úgy beállítani, hogy mondjuk N only, vagy AC only üzemmód legyen az aktív, ha telefonok tudják kezelni a szabványt persze. Mindjárt megszűnik a probléma
Átmenetileg kapcsold ki a 2.4-es wifit is meg lesz a sebesség mindjárt a telefonokon is
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged