- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
y510problema #157 üzenetére
Nem lehet vele ilyet. Neked WDS Bridge kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Goddess of Victory:Nikke
- GTA V
- Formula-1 humoros
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged