- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
y510problema #157 üzenetére
Nem lehet vele ilyet. Neked WDS Bridge kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest