Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok én ezzel a routerrel használok mindent és a wifi megy ugymond rendessen de a lan sebessége a pc-n az már nagyon tréé. Amíg a modembe van a pc kötve onnan hibátlan a kapcsolat (gyors) de a routerből egyszerüen borzalmasan lassú egy oldal betőltése is. Mivel a modemben lévő csatlakozók foglaltak így csak ezzel tudom használni a pc-t
A net 1G telekomos csomag a sebességem wifin 300mbps pc-n meg 800mbps de még is az oldalak betöltése tetü lassú ennek ellenére, mi lehet? -
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #253 üzenetére
cat6 os annak jónak kel lenni
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #250 üzenetére
megvan be is állítottam most néztem is a sebességet és máris 444Mbps
köszi a segitséget
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #248 üzenetére
ilyen menü nincs ebben
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #246 üzenetére
Ez nekem kinai
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #244 üzenetére
telekom optika
-
nikos21
aktív tag
Azt nem tudom de a beüzemeléskor hozta amit kel az utóbbi időben viszont egyre rosszabb a működése. Párszor már resetelve volt de az hogy a giga net csak 15Mbps a letöltés sokszor LANon a wi-fi meg 8-10 hát elkeserítő meg az utóbbi időben többször is el dobja a WiFi-t
lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps
Nem is piszkáltam mert amikor kijött a szerelő és beüzemelte akkor monta ez így a tuti, akkor az is volt. -
nikos21
aktív tag
Sziasztok!
Ez a router egyre elkeserítőbb szinte folyamatosan eldobja a wifit és az 1000 net 15Mbps letöltést produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest