- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok én ezzel a routerrel használok mindent és a wifi megy ugymond rendessen de a lan sebessége a pc-n az már nagyon tréé. Amíg a modembe van a pc kötve onnan hibátlan a kapcsolat (gyors) de a routerből egyszerüen borzalmasan lassú egy oldal betőltése is. Mivel a modemben lévő csatlakozók foglaltak így csak ezzel tudom használni a pc-t
A net 1G telekomos csomag a sebességem wifin 300mbps pc-n meg 800mbps de még is az oldalak betöltése tetü lassú ennek ellenére, mi lehet? -
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #253 üzenetére
cat6 os annak jónak kel lenni
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #250 üzenetére
megvan be is állítottam most néztem is a sebességet és máris 444Mbps
köszi a segitséget
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #248 üzenetére
ilyen menü nincs ebben
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #246 üzenetére
Ez nekem kinai
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath #244 üzenetére
telekom optika
-
nikos21
aktív tag
Azt nem tudom de a beüzemeléskor hozta amit kel az utóbbi időben viszont egyre rosszabb a működése. Párszor már resetelve volt de az hogy a giga net csak 15Mbps a letöltés sokszor LANon a wi-fi meg 8-10 hát elkeserítő meg az utóbbi időben többször is el dobja a WiFi-t
lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps
Nem is piszkáltam mert amikor kijött a szerelő és beüzemelte akkor monta ez így a tuti, akkor az is volt. -
nikos21
aktív tag
Sziasztok!
Ez a router egyre elkeserítőbb szinte folyamatosan eldobja a wifit és az 1000 net 15Mbps letöltést produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged