- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Magamnak válaszolok. :-)
Megküzdöttem, most működnek, de nem tudom mi volt a probléma, egy sejtésem van.
Ha a router csatlakozott közvetlenül a digi kábelmodemhez, akkor sem működtek rendesen a telefonok WiFi kapcsolatai, a két db Samsung J5 jelezte is, hogy gond van: az internet elérés bizonytalan. De a többi készülék is csak nagyon nehezen ment ki az internetre. Mindeközben az LG TV és a laptopok, gond nékül dolgoztak.
Csináltam egy factory resetet a rotueren, és azután elindultak a telefonok is. Viszont ha bármit mást beállítást módosítottam, akkor ismét leszakadtak a telefonok. Szokásommá vált, pl. hogy a hálózati szközök IP címei 254-től vissza felé kapnak címet. Sejtésem az, hogy ez zavarja meg a szegénykét, más hálózati eszközöknél nem tapsztaltam ilyet.
Most sikerült visszaállítanom az eredetileg tervezett felállást, a kébelmodem mellet van egy DLink 826L, ezen csak a vezetékes kapcsolat az aktív, a lákásban pedig egy 842, ami vezetékes eszközök is lógnak, illetve 7-8 WiFi-s eszköz.
Mindkét router FR után van, csak az egyiknél az IP címet át kellett állítanom.Most minden jó, vezetéken is mérem a közel 1000/200 Mbs, az 5GHz-es kapcsolaton a telefonok kb 10 m-re a 842-től, 30/150-t tudnak fixen. Azt még nem értem, hogy le miért csak 30 és fel miért 150 de egyenlőre így az igényeket kielégíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest