Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Ma beüzemeltem én is eme csodát. jelenleg digi 100-as nette, ami 1-2 hónap múlva 500-ra nő. Pár pillanat alatt üzembe tudtam helyezni. Minden megy szépen, ahogy kell, sebességeket hozza mint a régi tp link 841n (ilyen kis netnél nem is csoda). Ami javult a régi routerhez képest, már tudok wifin keresztül hd filmet nézni a tv-n, tp linkkel csak sima sd ment, 720-nál már szaggatott (gondolom az 5ghz jóvóltából megy most). Egy kérdésem lenne, ipv4 van jelenleg, ipv-6ra hogy tudnék váltani, illetve van e jelentősége?
-
Talala
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Értem, köszi! Nem akarok zsákbamacskát venni. T-s kuponnal jó vétel lett volna, de akkor marad a tp-link c5/c7
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Digi 100-as (későbbiekben lehet egy szinttel feljebb lépek, de egyelőre elég nekem ez is) net mellé jó ez a router. Olvasgatva itt konkrétan a digi nettel mint ha vacakolna. Ez még mindig fenn áll?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest