- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeushu
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy tegnap bekötötték a netet (FTTH 1000) - kaptam hozzá Huawei eszközt, ami Routerként működött, 2 UTP porttal és WIFI-fel. Csakhogy nekem kevés az az 2 utp port, így a szerelők / ügyfélszolgálat javaslatára külön saját routert (D-link DIR-842) is rákötöttem, csakhogy a sebességekkel gondom van.
Tegnap, bekötés után a fő PC-t a Huawei eszköz gigabites portjára kötve 842 / 212 mbit/s sebességet mértem.
Ahogy közbe kötöttem a Routert is, már a vezetékes sebesség csak 297 / 227 mbit/s lett.
Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják át a huawei eszközt "Bridge" módba, hogy tudjam teljes értékűen használni a routert. Ez a beállítás ma reggelre megtörtént.
A routeren beállítottam a PPPoE kapcsolatot, majd mértem egy sebességet, 281 / 233 mbit/s lett.
Gondoltam / gondolom, hogy valami router beállítás lehet a ludas, minden esetre próbaképp bedugtam közvetlen a fő PC-t a Huawei eszközbe és a gépről hoztam létre PPPoE kapcsolatot, a sebesség így 517 / 217 mbit/s lett.
Van valami beállítási lehetőség amivel növelhető a Vezetékes sebesség?
A router amúgy D-link DIR-842 - HW ver C1, FW ver: 3.00MT
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest