- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeushu
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy tegnap bekötötték a netet (FTTH 1000) - kaptam hozzá Huawei eszközt, ami Routerként működött, 2 UTP porttal és WIFI-fel. Csakhogy nekem kevés az az 2 utp port, így a szerelők / ügyfélszolgálat javaslatára külön saját routert (D-link DIR-842) is rákötöttem, csakhogy a sebességekkel gondom van.
Tegnap, bekötés után a fő PC-t a Huawei eszköz gigabites portjára kötve 842 / 212 mbit/s sebességet mértem.
Ahogy közbe kötöttem a Routert is, már a vezetékes sebesség csak 297 / 227 mbit/s lett.
Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják át a huawei eszközt "Bridge" módba, hogy tudjam teljes értékűen használni a routert. Ez a beállítás ma reggelre megtörtént.
A routeren beállítottam a PPPoE kapcsolatot, majd mértem egy sebességet, 281 / 233 mbit/s lett.
Gondoltam / gondolom, hogy valami router beállítás lehet a ludas, minden esetre próbaképp bedugtam közvetlen a fő PC-t a Huawei eszközbe és a gépről hoztam létre PPPoE kapcsolatot, a sebesség így 517 / 217 mbit/s lett.
Van valami beállítási lehetőség amivel növelhető a Vezetékes sebesség?
A router amúgy D-link DIR-842 - HW ver C1, FW ver: 3.00MT
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest