- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmodeushu
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy tegnap bekötötték a netet (FTTH 1000) - kaptam hozzá Huawei eszközt, ami Routerként működött, 2 UTP porttal és WIFI-fel. Csakhogy nekem kevés az az 2 utp port, így a szerelők / ügyfélszolgálat javaslatára külön saját routert (D-link DIR-842) is rákötöttem, csakhogy a sebességekkel gondom van.
Tegnap, bekötés után a fő PC-t a Huawei eszköz gigabites portjára kötve 842 / 212 mbit/s sebességet mértem.
Ahogy közbe kötöttem a Routert is, már a vezetékes sebesség csak 297 / 227 mbit/s lett.
Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják át a huawei eszközt "Bridge" módba, hogy tudjam teljes értékűen használni a routert. Ez a beállítás ma reggelre megtörtént.
A routeren beállítottam a PPPoE kapcsolatot, majd mértem egy sebességet, 281 / 233 mbit/s lett.
Gondoltam / gondolom, hogy valami router beállítás lehet a ludas, minden esetre próbaképp bedugtam közvetlen a fő PC-t a Huawei eszközbe és a gépről hoztam létre PPPoE kapcsolatot, a sebesség így 517 / 217 mbit/s lett.
Van valami beállítási lehetőség amivel növelhető a Vezetékes sebesség?
A router amúgy D-link DIR-842 - HW ver C1, FW ver: 3.00MT
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged