- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
kemkriszt98 #1171 üzenetére
*nem
Bocs, lejárt az idő...
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1170 üzenetére
jsFiddle, pls
Most már értem milyen volt a többieknek mikor én adtam jsFiddle-t
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1167 üzenetére
A <div id="kulso_container"> van két részre osztva... az eggyik a menu a masik a content id-jű div... egyébként ha a html-ben megtartottad a "külső_containert" id-t akkor css-ben is használd azt a "page" helyett... ja és a "float" kicsi betű de most látom, hogy én írtam nagyal... (telefon átka
)
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1165 üzenetére
A te css-edhez hozzá kell adni azt amit irtam... A te esetedben (ha jól értettem) a külső_containert id-vel ellátott div helyét a page id-jű container veszi át
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1163 üzenetére
<div id="kulso_container">
<div id="menu">
</div><div id="content">
</div>
</div>Css:
#menu{
height:100%;
width:50%;
}#content {
height:100%;
width : 50 %;
Float:right;
}Bocs, hogy csak így tudom de telóról vagyok
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1161 üzenetére
A containerbe raksz még 2 containert... magasságuk 100% szélességük pedig ahogy jól esik... (pl. 50-50%)
-
kemkriszt98
tag
válasz
honda 1993 #1158 üzenetére
A css3 a css újabb (jelenleg legújabb verziója). Újdonságokat tartalmaz (pl. 3d-s átalakítás) ezekről az újításokról google-ben biztos találsz egy listát... Ugyan így a HTML 5 a html jelenlegi legújabb változata ami új tag-eket vezet be...
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok!
Van rá megoldás css-en belül hogy ha egy img tag-nek beállítok egy méretet de az eredeti felbontás nagyobb akkor a fölösleget simán levágja? A konkrét elképzelés az, hogy vannak képeim amik biztos nem négyzet alakúak de én olyan alakú img tag-ekként tölteném be őket s aki rákattint az megtekintheti eredeti méredben... A lényeg, hogy ha simán átméretezem akkor eltorzúl mert vagy vizszintes vagy pedig függőleges irányban összenyomódik...Remélem érthető voltam
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #1086 üzenetére
-
kemkriszt98
tag
Na, megszületett
[link]
Azt tudtam, hogy a böngésző a "kész" html kódot kapja meg csak ez a megoldás nem jutott eszembe
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter #1076 üzenetére
A php működéséhez valamit külön be kell kapcsolni?
szerk.: jsFiddle-en
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, van egy oldal ahol egy php kód betölt x képet egy mappából. Ezek a képek ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek:
img.galery{
width:150px;
height:150px;
border:5px groove pink;
padding:10px;
border-radius:3px;
margin:30px;
}ez így szép és jó... a szülőelem beállítása szerint szépen megjelennek a képek középre rendezve, egy sorban x darab... Most rájöttem hogy a kereten belül kellene egy címet is írni ezért a képet beraktam egy div-be. Eme div tulajdonságai ~ugyan azon:
div.ga{
width:150px;
height:200px;
border:5px groove pink;
padding:10px;
border-radius:3px;
margin:30px;
font-family:CURSIVE;
}Így viszont már egymás alatt jelennek meg a div-ek...
(Bár tudtom szerint a diveknek ez az alap beállítása, megpróbáltam beállítani a display-t inline-ra, de semmi...
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, hogy tudnám egy inputnak megváltoztatni a háttérszínét akkor amikor a felhasználó rákattint, úgy, hogy úgy is maradjon? Illetve konkrétabb kérdés, hogy ezt meglehet e css-ben oldani vagy mondjuk js-el kell varázsolni?
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, egy elméleti kérdés. Egy vízszintes menüt próbálok összehozni de nem tudom rávenni hogy az elemek középre legyenek rendezve és a maradék helyet kitöltse a hátterük. Tehát olyan széles legyen mint az oldal...
-
kemkriszt98
tag
válasz
DNReNTi #1032 üzenetére
Ha nem elég egyértelmű akkor bocs, megpróbálom még egyszer. Az megvan, hogy megnő a kép. A probléma az, hogy ha nagyobb akkor nagyobb helyre van szüksége, így az alatta lévő dolgok lejjebb csúsznak és én ezt szeretném elkerülni valahogy úgy, hogy a többi elem felé kerüljön.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, azt szeretném megoldani, hogy ha valaki ráviszi az egeret egy képre akkor az növekedjen meg. Ezt meg tudom olfani csak azt nem tudom hogy hogyan csináljam meg, hogy mikor megnövekszik eltakarja a többi elemet és ne tolja őket el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest