Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Teljesen érthető, hogy nem akarsz erre költeni, tök felesleges is, hiszen tudja a NetBeans is ugyanezeket ingyen. Pont erről beszéltünk a másik topicban:
http://prohardver.hu/tema/javascript_topic/hsz_4306-4307.html
A lényeg: nem nagyon jöttem még rá, hogy miért érné meg ennyit fizetni, amikor pluginekkel kiegészítve az ingyenes NetBeans is tudja ezeket, ráadásul mind a PHPStorm, mind a WebStorm Javában íródott, így a JVM-es "lassúság" is hozzáadódik a használat közben ugyanúgy, mint a NetBeans-hez (vagy Eclipse-hez).Szóval szerintem adj egy próbát az ingyenes NetBeans-nek, én használtam már PHP-zásra, JavaScriptezésre, CSS-re, HTML-re, Javázásra, C++-fejlesztésre, XML-szerkesztésre, shell, illetve bash-script írására, batch-fájl készítésére, JSON-fájl nézegetésére, és még sorolhatnám, ezekhez mind volt syntax highlight (a kapcsolódó, szükséges pluginek pár kattintással letölthetők, hogy legyen adott nyelvekhez támogatás), illetve persze verziókezelőkhöz is van támogatás (pluginek formájában; Git, SVN, stb.).
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Én csak válaszoltam a kérdésedre, hogy mit használunk.

Nem mondtam, hogy kötelező ezt használni, sőt idézem magam:
"Amíg az ember tanul, (...) addig lehet elég egy notepad++..."Én viszont ebből élek, nekem ez a program az árának a többszörösét megspórolja időben, meg idegben egy év alatt, mint amennyibe kerül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest