Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Teljesen érthető, hogy nem akarsz erre költeni, tök felesleges is, hiszen tudja a NetBeans is ugyanezeket ingyen. Pont erről beszéltünk a másik topicban:
http://prohardver.hu/tema/javascript_topic/hsz_4306-4307.html
A lényeg: nem nagyon jöttem még rá, hogy miért érné meg ennyit fizetni, amikor pluginekkel kiegészítve az ingyenes NetBeans is tudja ezeket, ráadásul mind a PHPStorm, mind a WebStorm Javában íródott, így a JVM-es "lassúság" is hozzáadódik a használat közben ugyanúgy, mint a NetBeans-hez (vagy Eclipse-hez).Szóval szerintem adj egy próbát az ingyenes NetBeans-nek, én használtam már PHP-zásra, JavaScriptezésre, CSS-re, HTML-re, Javázásra, C++-fejlesztésre, XML-szerkesztésre, shell, illetve bash-script írására, batch-fájl készítésére, JSON-fájl nézegetésére, és még sorolhatnám, ezekhez mind volt syntax highlight (a kapcsolódó, szükséges pluginek pár kattintással letölthetők, hogy legyen adott nyelvekhez támogatás), illetve persze verziókezelőkhöz is van támogatás (pluginek formájában; Git, SVN, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX ONE S konzol, 1db szinte új kontrollerrel!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest