- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Jon Mathias #2554 üzenetére
Sajna T3 után tudtam csak meg, hogy azonos típusokat vásárolva és szétszedve lehet alkatrészeket kapni, így az előtte lévők kimaradtak, de akkor még maradok T4ben.
-
"Új" játékosként érdemes a boss autókra rámenni? Arra gondolok, hogy lehet T5-ben a sima versenyek is jobban hoznák a pénzt, mint T4-ben, ha viszont továbblépek, akkor bukom a boss autóját. Gyűjtögetem az LB GT-R-hez a cuccokat, de elég lassan jönnek (46/91, 4/6 T6), még elég messze vagyok a 13.00-ás időtől a T4 bosshoz. Közben már ládából meglett a Ford GT, Continental GT3-R ás GT Speed is, így lenne mivel gurulni T5ben.
-
Nekem a live race kimaradt eddig (jelenleg T4ben gyűjtögetem a Nissanokat és bontom le, hogy fullozzam az autót a boss versenyre), de azt jól érzem, hogy igazából a Liveból jön a sok RP a crewnek? (A Prestige cup-ot végig szoktam tolni, ha megvan az autó). Pénzem nincs, így nagyon nagy összegeket fel sem tudnék tenni 1-1 versenyen. Ennek ellenére érdemes inkább azt tolni, mint a sima Regulation versenyeket?
-
Srácok, esett Silverből egy LB GT R35 Premium. Ezt nulláról kéne felszerelnem és gyakorlatilag a sima GT-R 35 fejlesztései / alkatrészei nem jók erre?
-
válasz
razorka777 #2458 üzenetére
Elhiszem. Amit tudtam megvettem rá, így Dyno szerint 13.711-et megy, az SLS pedig 14.079-et tud 1/2 mérföldes távon. Reddit szerint 13.000 körüli idő kéne, hogy meg tudjam nyerni az autóját, így addig marad a farmolás T4ben és remélem, hogy az alkatrészeknél kapok Nissan darabokat.
-
válasz
razorka777 #2451 üzenetére
Van egy GT-R R35 Premium-om is, de az jelenleg csak 570+80-on áll. Miután megvettem közben jött a merci és örültem, hogy végre egy T2 feletti rare autó, így azzal folytattam. Ezek szerint hiba volt.
-
Köszi mindenkinek.
A másik kérdésem az lenne, hogy a boss car-okat hogyan lehet gyakorlatilag megnyerni? Kezdőként elég elérhetetlen, megnéztem az első kettőt, de fényévekre voltam, most T4ben elvileg 13sec kéne az 1/2 mérföld teljesítéséhez. Van egy bontott Sls amg black seriesem 641+ 342 PPvel, de ez így is csak 14.1 körül megy. Egy S6 turbo van rajta, meg pár kék/zöld upgrade ami eddig esett. Ha nem akarom elbukni a lehetőséget, akkor addig kéne a T4ben maradni, amíg a bronz ládákból nem jön több upgrade?
-
Srácok, azt jól érzem, hogy eladni igazából semmit nem érdemes, mert szinte 0 a bevétel belőle? Az egyedüli pénzforrás a verseny, amit meg az autóra költök az pedig már megy a "levesbe"?
-
Sziasztok,
Nemrég kezdtem el játszani - 5 év wp után jöttem vissza droidra -, és a sima drag ellenére jobban bejön eddig, mint az Asphalt 8. Jelenleg T3ban vagyok, de itt már kicsit lassul a dolog. Tolom az event versenyeket, ha éppen beférek, ladder/crew battle-t extreme-ig, utána regulation. Ez így jó módszer? Érdemes lenne valami crewt keresnem, vagy ilyen szinten még felesleges? Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy magasabb szinten mennyire kell valódi pénzt beletenni a játékba? Mennyire kell aktív crew/közösség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest