- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
busman
veterán
De nálam a déli is frankón melegszik,úgyhogy tettem is rá egy zalmant.
-
retes
aktív tag
Lehet hülyeséget fogok kérdezni: Északi híd az a Proci déli a csipszett? :F
-
knajf
senior tag
szerintem nem érdemes az északi hidat piszkálni... a déli hadat hűtsd meg! az fel tud melegedni...
-
Sick Boy
őstag
Nézd meg ezt!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=41647&arc=f[/L] -
retes
aktív tag
Akkor senkinek nincs semmilyen ötlete a hibával kapcsolatban?
-
busman
veterán
Vegyél ASUS A7V600 -at azon passzív hűtés van,és nem is olyan drága
-
retes
aktív tag
Szerintem, ha olvasol kicsit följebb akkor ott már kiveséztük, hogy nem baj sőőt nem is árthat a csere...
-
retes
aktív tag
Szerintetek lehet az a baj, hogy az indikátor ment tönkre és falsra lövi le a gépet?
-
Sárpac
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Már csak 1kérdés, most vettem egy Abitr Ic7et érdemes lecserélni az aktív hűtőbordát rajta Zalmanra (na nem a zaj miatt) csak a hűtés miatt jobb e a Zalman?? -
knajf
senior tag
hűtőzsír általában minden ilyen stuffhoz jár... amúgy ramokra a hűtés csak akkor kell (alaplapi ram) ha azok nagyon melegednek, amúgy meg felesleges ha a légmozgás jó a házadban
-
retes
aktív tag
Azaz nem egy idő után hanem 60fok fölött... bocsi
-
retes
aktív tag
Most nagyon jár az agyam mert hallotam egy tippet. Ugyanis volt egy olyan témám, hogy üzemzavar amiben elmeséltem, hogy nagyon melegszik a gépem akármilyen hűtőt teszek rá. mostanában csak azt látom, hogy bebootol és utána hirtelen leáll! Lehetséges, hogy nem mükszik a prockó mérődiódája és azért áll le a gép mert be van állítva, hogy egy idő után lője le a gépet?
Lehet ez a baj vagy lehet, hogy az alaplapom állt le? -
busman
veterán
Én kéket vettem netto 1200 ért nagyon frankó!
-
busman
veterán
Az is meg ,kétoldalú hőátadó ragacs is
Szerintem a déli hídra is érdemes valami kisebb bordát tenni -
retes
aktív tag
Na meg itt a másik nagy dilemma, hogy a ramokon pl semmilyen hűtés nincs számít valamit ah oda is teszek valamilyen okosságot?
-
knajf
senior tag
nekem nf7 em van és húzom mint 'állat és a déli hídon tojást lehetett sütni... megéri venni egy ragasztható kis bordát amin van fordulatszámmérős ventit is... szerintem számít a stabilitásban.. (mert most az a gépem)
-
retes
aktív tag
Az a bajom, hogy egyet be tudok tenni a házba ami befelé fújja a levegőt viszont ami szívja ki azzal lesznek bajok... Mert a táp felett van helye és akkor nincs sok értelme mert kis rés az amin tudna ügyködni mármint nem kifelé nahenm pont olyan a ház, hogy ahova menne a venti oda már nagyon kicsi öszeköttetés van tehát olyan a ház mint ha 2 szoba lenne csak az a 2 közt az ajtó csak éppen hogy résnyire nyitva van.... Annak van így értelme?
-
retes
aktív tag
Aham szóva ne kisérletezzek ezekkel a kis barkács cucokkal hanem vagy azt ami rajta van vagy valami oda gyártott bordát ventit tegyek rá...
Köszi a segítséget!
És volna meég egy kérdés: Van nekem 2 nagyon bika ventim aminek lehet szabályozni a sebbeségét. Na most ezeket hogy érdemes elhelyezni a gépben, hogy a leghatékonyabban dolgozzanak? -
retes
aktív tag
És mi van akkor, ha fogom magam és ráteszek a csipszettre egy nagyon nagy állat bordát, feltéve hogy ráfér mondjuk megspékelve egy kis ventivel? Elképzelhető, hogy lesz olyan hatékony mint egy direkt csipszettre gyártott kütyü?
-
retes
aktív tag
És hol érdemes venni ilyen csipszetthűtőt? Mert mint mondtátok 1200HUF nem tétel a jobb megoldásért!
-
Calogero
addikt
En 1200ert vettem a Zalman (kek) passziv bordat videken. Abit alaplapra tettem fel mert hangos lett a venti rajta.
Gyari hutovel : 30-35 fok kozott mozgott a homerseklet
Zalmannal 21-28 fok kozott van. (Hang az nuku es meg jobban is hut) :)
Ui:Amikor leszedtem a gyarihutot akkor neztem nagyot alig volt alatta paszta.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
haver hozta bpről, 1000est adtam neki érte, mert ennyit kért gondolom nem hülye kevesebbet kérni mint amennyi volt, vmi aqua vagy honnan vette...
ha aktiv a hűtésed akkor ruházz be sztem mai napság 1000HUF nem tétel.
peace
mentem melózni jó vásárlást!
senki nem él örökké ugye? :)
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
hali!
ha minen ok a lapod chipset hűtőjével nem érdemes lecserélni, természetesen csak ha passzív a hűtő (pl asus a7n8x) de ha vmilyen olyan lapod van hogy aktiv rajta a hűtés, akkor érdemes beruházni egy zalman chipsethűtőre, olcsó, és egyszerű felhelyezni, viszont nincs hangja mert passziv és még szép is. nekem is ilyen van, a hms nem változott, de hang az ugye nuku. ja és 1000HUF volt ha jól emléxem.
peace -
retes
aktív tag
Hali!
Valószínűleg veszek egy új alaplapot és azt a tippet hallottam, hogy érdemes lecserélni a csipszetthűtőt... Mennyire van ennek értelme? És mennyire van értelme a profi hűtésnek, ha egyáltalán nem tuningolok hanem mindent alapon futtatok?
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest