- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Lehet hülyeséget fogok kérdezni: Északi híd az a Proci déli a csipszett? :F
-
retes
aktív tag
Akkor senkinek nincs semmilyen ötlete a hibával kapcsolatban?
-
retes
aktív tag
Szerintem, ha olvasol kicsit följebb akkor ott már kiveséztük, hogy nem baj sőőt nem is árthat a csere...
-
retes
aktív tag
Szerintetek lehet az a baj, hogy az indikátor ment tönkre és falsra lövi le a gépet?
-
retes
aktív tag
Azaz nem egy idő után hanem 60fok fölött... bocsi
-
retes
aktív tag
Most nagyon jár az agyam mert hallotam egy tippet. Ugyanis volt egy olyan témám, hogy üzemzavar amiben elmeséltem, hogy nagyon melegszik a gépem akármilyen hűtőt teszek rá. mostanában csak azt látom, hogy bebootol és utána hirtelen leáll! Lehetséges, hogy nem mükszik a prockó mérődiódája és azért áll le a gép mert be van állítva, hogy egy idő után lője le a gépet?
Lehet ez a baj vagy lehet, hogy az alaplapom állt le? -
retes
aktív tag
Na meg itt a másik nagy dilemma, hogy a ramokon pl semmilyen hűtés nincs számít valamit ah oda is teszek valamilyen okosságot?
-
retes
aktív tag
Az a bajom, hogy egyet be tudok tenni a házba ami befelé fújja a levegőt viszont ami szívja ki azzal lesznek bajok... Mert a táp felett van helye és akkor nincs sok értelme mert kis rés az amin tudna ügyködni mármint nem kifelé nahenm pont olyan a ház, hogy ahova menne a venti oda már nagyon kicsi öszeköttetés van tehát olyan a ház mint ha 2 szoba lenne csak az a 2 közt az ajtó csak éppen hogy résnyire nyitva van.... Annak van így értelme?
-
retes
aktív tag
Aham szóva ne kisérletezzek ezekkel a kis barkács cucokkal hanem vagy azt ami rajta van vagy valami oda gyártott bordát ventit tegyek rá...
Köszi a segítséget!
És volna meég egy kérdés: Van nekem 2 nagyon bika ventim aminek lehet szabályozni a sebbeségét. Na most ezeket hogy érdemes elhelyezni a gépben, hogy a leghatékonyabban dolgozzanak? -
retes
aktív tag
És mi van akkor, ha fogom magam és ráteszek a csipszettre egy nagyon nagy állat bordát, feltéve hogy ráfér mondjuk megspékelve egy kis ventivel? Elképzelhető, hogy lesz olyan hatékony mint egy direkt csipszettre gyártott kütyü?
-
retes
aktív tag
És hol érdemes venni ilyen csipszetthűtőt? Mert mint mondtátok 1200HUF nem tétel a jobb megoldásért!
-
retes
aktív tag
Hali!
Valószínűleg veszek egy új alaplapot és azt a tippet hallottam, hogy érdemes lecserélni a csipszetthűtőt... Mennyire van ennek értelme? És mennyire van értelme a profi hűtésnek, ha egyáltalán nem tuningolok hanem mindent alapon futtatok?
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest