Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Alapbol 256 GB tarhely, SD 8 gen 5, valodi qi2.2-es szabvany (beepitett magnes, bar lehet a sima S26-ban nem), nagyobb akksi, elvileg kicsivel gyorsabb toltes....na ja...eddig 960 euro volt a nyitoar, hat most ez igy (plane ha mar idokozben bekavart a memoria arnovekedes) kilo 1100-ra kezdoaron. Magyarorszagon az S26 alap belepo ara nagy esellyel 460 ezerrol fog indulni, nem hivatalos, de varhato.
-
tn90
csendes tag
A S26 Snapdragonnal is valószínűleg melegedési problémákkal fog küzdeni, már ha folytatja a Qualcomm az eddigi sormintát: Az S25U nem melegedett (túlzottan), S24U igen, de az S23U megint nem.
Még régebbre visszamenve az S22 idejében a SD 8+ Gen 1 (TSMC-nél készült) nem melegedett, az előző "sima" 8 Gen 1 (Samsung gyártmány) melegedett.
A közvetlen előd, a SD 888 szintén kazán volt (Samsung), az azt megelőző 865 viszont szintén nem melegedett (TSMC). -
kiskeni
aktív tag
Az S23U bitang minden tekintetben. Méret, kamera, üzemidő, kijelző, hardver, a toll. Nehéz megfektetni, nálam nyáron a nagy melegben is kibírt 1 napot simán töltés nélkül, ha nagyon pisztergáltam. Ha csak jegyzeteltem rajta, akkor 2 napot is, 100-0 szerintem ment volna 3 napra is, de sose vártam meg ugyebár a 0-t.
Csak az a fránya méret... Nem tudtam megszokni. Most S25-öt "nyúzok". Azért az idézőjel, mert jelentősen lecsökkent a telefonhasználati időm (szerencsére). Erre sem panaszkodhatok, kamerában visszalépés csak, amit bánok, de elfogadható kompromisszum a kezelhetőség oltárán.
A lényeg, elégedett leszek az S23U-val az biztos.
A cikkhez: világéletemben Samsungos voltam és Snapis volt az első Samsungom, ami kb. telefonhoz hűen működőképes volt. Az előzőek huh... Random felbukkanó, majd eltűnő bootloop az ujjlenyomatokkal babrálás során, melegedés, dadogás, akksi púposodás (2x is), nevetséges üzemidők. Szóval én nem bánom, ha megszabadulunk az exynos-tól

Volt S3 Neo, S6, S9, S21, S23U, most S25.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futárcégek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Jövedelem
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest