-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ezzel csak egy baj van: elvileg másfél hónap van a megjelenésig, a béta pedig elvileg a jelenlegi állapotot hivatott tesztelni. A nagyközönség elé nem a korai stádiumban lévő dolgokat szokták tárni már, hanem olyat, ami közelít a véglegeshez. A bétaállapot amúgyis ezt takarja, tesztverzió, ahol már a végső dolgokat próbálgatják. A kezdetleges azaz alpha verzió.
Mondjuk Doom3-nál az alpha és a végleges között sem volt különbség grafikát és sebességet nézve, az összes differencia csak a két verzió közötti két év korkülönbség volt.Erős a gyanúm, hogy ilyen lesz. Mondjuk nem tudom, mit törődök vele, a bétatesztelésre se tudtam jelentkezni, mert a valós konfigomat írtam be.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest