- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
peetyy #22060 üzenetére
Az lett az egybehangzó vélemény ezekről, hogy jobb az eredetinél maradni. remaster = konzol port visszabutítva PC-re.
Az Enhanced Edition moddal jobban is néz ki az első rész, mint a remaster.A kereső nem adja ki de Steamen még kapható a remasterből kimaradt Warheaddel együtt, a nagyobb vásárokon szokott 75% akcióban lenni [link]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
peetyy #22050 üzenetére
végül úgy tudtam elindítani, hogy mindhárom crysist feltelepítettem, meg utána a c1-launchert is.
Próbáltam még, hátha a Crysis 2 kell neki, de az meg hozott valami régi gamespy dolgot, ami gondolom a szolgáltatás megszűnése miatt folyton leáll.
Amúgy mintha valami visual studio megosztott fájlokat nem tudott volna telepíteni a sima crysis.
Jaigen, az asztali gépemen nekem is hiba nélkül fut, igaz elég régi a telepítés.
-
looser
addikt
válasz
peetyy #22005 üzenetére
Csak az exe lett lecserélve, az eredetit megőriztem, töröltem a krekket, vissza az eredetit. De gondolom már olyan módosítás jöhetett létre a mentésben, ami nem állítható vissza, max egy olyan mentéssel, mai még az eredeti exe-vel lett létrehozva. De mindegy, nem akarok rugózni rajta, csak érdekességképp írtam :-)
Köszi a segítséget! -
looser
addikt
válasz
peetyy #22001 üzenetére
Eredeti, EA Classic maximum Edition, a Warhead és a Wars is benne van, de csináltam egy hülyeséget: valóban betettem egy krekket, hogy ne kelljen bent tartani a dvd-t. Ez lehet, hogy gond volt. Egy valamit ajánlottak, "crysis.exe -devmode" néven kell egy parancsikont csinálni, majd a konzolba "con_restricted 0" és ezután a "map Assault" paranccsal át lehet ugrani a következő pályára. Csak emiatt nem kezdeném újra a szintet.
szerk: a fentiekkel sem sikerült a következő pályára ugrani.VikMorroHun: azt csak videón láttam, illetve C2-ben egy házban az erdőben sikerült valahogy a ház alá kerülni a semmiben lebegve :-) Ugyanez ME2-nél is előfordult, az rohadt idegesítő volt.
-
Krisz0418
őstag
-
fagylalt
senior tag
válasz
peetyy #21636 üzenetére
Szia!
Nem most pl. a monitorom, hagyne mondjam...ratyi...
Szal bőven nem full HD.
Nem rakta át a monitor frissítést. A játék fagy. :SA Catalyst Control Center-ben melyik menü pont alatt?
A Warhead nincs meg... de, ha erőforrás igényesre gondolsz, akkor a BF 3 megy, igaz mintha az is szaggatna (pl. amikor ment, akkor multiba van, hogy "betépett" egyet, amit szintén nem értek egy HD6970 mellett).
Most telepíttem az 1.2.1-es patchet és ugyan úgy szaggat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest