-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
Köszi a linket.
8800GTS —> a great card if you are on a budget. In Crysis the 8800GTS is most likely going to be limited by its processing power not its VRAM. You should expect these settings regardless of whether you have the 320 or 640MB.
I think with this card you should expect maximum settings @ 1280 x 1024 no AA (good FPS), probably up to a resolution of 1680 x 1050 (acceptable FPS).
Jó is lenne ha tényleg így lenne,de sqajna én nem ezt tapasztaltam...közel sem.8800GTX —> probably the best high-end card up to date price wise, beaten only by the 8800 Ultra by a tiny fraction in most cases. With this monster you should expect to be able to max out Crysis @ 1280 x 1024 8xAA (good FPS), up to a maximum resolution of 1920 x 1200 (good -> very good FPS).
Ezt asszem alátámasztja edgR 2660-as hsz-e is.
Én nem tudom hogy ott a Cryteknél mi a jó FPS
AMATŐR barátom ez nem ellened szól (hanem a cikkírónak). Szerintem van egy pár elméretezett kijelentés a cikkben"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Magisk
- Delta Force (2024)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Amber Yellow 1,5 hetes Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Fehér Thermaltake Core V1 Snow Edition táp nélküli számítógépház eladó
- iPhone 15 Pro Max 256GB
- Eladó 120mm és 140mm és ventilátorok akár chrom ráccsal együtt (8db)! Cooler Master 6db közte van ol
- Sega Astro City Mini konzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest