- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz
Laraxior #8620 üzenetére
Na megvan, kipróbáltam, mentett állással kifagy, de ha új játékot kezdesz, akkor nem. Ahogy kijössz az elején a vízből, a teknős után kicsivel van pár fegyver, ammo. Utána, ahogy mentem ki a partra, még az erdőben, a gps zavaró előtt betámadott egy alien. A gps zavarós bázis után a parton van pár tank, helikopter, minigun, atomvető, ilyenek
Én addig kihúztam álcázva, és néztem, ahogy a koreaiak csónakja küzd az aliennel.
Javaslom, hogy csinálj egy autoexec.cgt-t, és rakd bele az
i_noweaponlimit = 1
i_unlimitedammo = 1
parancsokat.78 mega a lett a zip, nem tudom mit lehet belőle kihagyni, és mit nem, így a textúrákon kívül minden ment.
Moddolt crysis demo
Tömörítds ki a játék könyvtárába, de előtte mentsd el az eredeti game/levels/island könyvtár tartalmát. -
maskimx
senior tag
-
p a s s e r
őstag
válasz
Laraxior #8595 üzenetére
Nem, ez tök titok, de igaz. Nekem az elejétől kezdve (beta multi) valahogy magyar. Nem is értettem miért...
Feka: a multi game minddig ocsmányabbul néz ki mint a single, szal a multit betát felesleges összevetni a demoval. Alappélda: FarCry. Ég és föld grafikailag a single meg a multi. A kész verzióban of course.
-
athomi
veterán
válasz
Laraxior #7849 üzenetére
Ahova feltelepítetted a játékot, ott a Crysis főkönyvtárában lesz egy olyan mappa hogy Sandbox 2 Installer. Ezt telepísd fel. Ezután a Sandbox-ot a Bin32 mappában nyithatod meg. Itt pakolhatsz a játékba különböző fegyvereket, ellenségeket, járműveket, sőt építhetsz is a pályához. CTRL+G lenyomásával pedig elkezdhetsz akciózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest