- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
T.Peter
őstag
Félreértettél. Pontosan azért írtam ezt, hogy lássák, hogy máshol is van 2D-s bokor, fa, stb. Én megtudok vele békélni, hogy most ez ilyen. Az, hogy belesétálok, és 2D-s, leírtam, hogy miért olyan, és elhiszem, és ez van, együtt tudok vele élni. Lehet, hogy nem jött le az írásaimból, hogy nekem menyire tetszik a játék?
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Nem tudom észrevettétek-e, de idén ugrásszerűen megnőtt a DL-es lemezen lévő vagy agyontömörítve egy DVD-t (TR-Legend) foglaló játékok száma? Most pedig a Stranglehold a maga 12.5GB-jával (Feltelepítve mennyi lehet?
), közben meg a játékidő rohamosan csökken. Pl. az Airborne-t is milyen hamar be lehet fejezni és 6GB.
Úgy látszik lassan értelmet nyer a gépben egy Blu-Ray író... -
JohnR
aktív tag
A szomszédnál a 8800GTS320 UT2k4- ben 50-60-nal megy neten és laggol mint állat, és net nélkül is ue. Volt egy cikk, hogy a memo vezérlővel van valami gond, de az nv még nem hozta ki rá a javítást a driverben (de már megigérte 2 hónapja). Úgyhogy megy tovább az obi. Persze ezen a kártyán 250-nel kéne mennie az UT2k4-nek
-
Vistaboy
veterán
-
feka007
veterán
egy e6600 es egy q6600 (alapfreken term. mind2) ugyanugy hajtja ki a vga-t.
Ez nem igaz, én is megmértem, már alapórajelen is sok játék gyorsabb a Q6600-zal, mint a 3,2GHz-es Conroeval volt a 8800gtx, uyganis sok játék már a harmadik magot is használja. 3GHz-es órajellel pedig teljesen eleget tesz a vga-nak, de már alapórajelen sem lehet kimutatni sem, hogy limitelne a cpu, egy kétmagosnál 2,4GHz-en meg...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Hálózatokról alaposan
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest