-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
válasz Jhonny06 #6392 üzenetére
Ez teljesen így van. Ha egyszer kijön a játék akkor nem 2 év múlva akarok játszani vele. Tegyük fel éhes vagy(megvan az optimális konfig )...Veszel egy tányér babgulyást,meg 10 túróspalacsintát,de azt nem eheted meg csak másnap,vagy megeszed rögtön,de a leves sótlan a palacsintába meg savanyú a túró. Hülye példa volt,de szerintem akkor nem kell kiadni egy játékot ha a mai csúcskonfigokkal nem képes elfutni normálisan. Aki egyszer meglátja hogy néz ki max grafikán az nem szivesen adja alább. Ez a játék tipikusan az amit én a grafikájáért szerettem meg annyira. Másodlagos a történet számomra a Crysis esetében. Jól esik csak úgy mászkálni és bebarangolni a nagy területeket,csobbanni a vízben néha kiosztani 1-2 fejest.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest