Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
Én ezt tök nem értem, hogy mi ez a nagy hardware walletezés.
Szerintem tök jó üzlet a hardware wallet gyártóknak, hogy egy csomóan nem értik a cryptocurrencyk működését. Szerintem a hardware wallet akkor jó, ha napi szinten akarsz kereskedni házon kívül, mert egyébként minek? Mivel azt írja, hogy tartani akarja és ebből szeretne nyugdíjba menni, így gondolom sem a napi kereskedés nem játszik, ráadásul akkor arra számít, hogy előbb-utóbb nagyon sokat fog érni. Márpedig ami nagyon sokat ér, azt nem bízzuk csak egyetlen hardware-re, hanem a minimum, hogy elmentjük több helyre a seedet is, amivel visszaállítható. Ha pedig elmentettük a seedet több helyre, akkor mi a francért kell az a hardware-es wallet, ha például (egy offline gépen) Electrummal simán visszaállítható. -
Furcsa, Trezornál ez úgy van megoldva, hogy 1db seed-et használ az összes támogatott coinhoz (jelenleg 8db), és e mellett van egy password manager alkalmazása is, ami szintén ezzel a seed-el megy. Mivel csak a derivation pathokkal játszik, így a támogatható coinok száma, illetve a hozzájuk tartozó pub/privkeyek száma elvileg végtelen. Persze valójában nem az, mert az sw-t is mögé kell rakni, ezért van perpill 8db támogatott coin csak, de ez a Trezor alkalmazás limitje (ami a gépen fut), nem a Trezor hardveré.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest