- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Frozen #17492 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy olyan dologra reflektálsz amit nem írtam. Nem beszólni akarok, de értelmezd a szövegemet.
Nézőpontról írtam, meg tippről amit át lehet gondolni és utánanézni.
Nem a vakon követésről. Ez két teljesen más dolog.De annak van a világon a legkevesebb értelme, hogy valaki utólag írja azt amit mindenki lát már.
Az meg, hogy egy anonim fórumon egy vadidegen utólag leírja, hogy hát neki ez bejött, az biztos, hogy senkit nem érdekel, mert nem volt előzménye.
Ha lenne előzménye, akkor érthető lenne a beírás mivel néhány embert biztos érdekelné, hogy hogy alakul a befektetése annak aki megosztotta.
Na de aki nem osztotta meg előre, az kit érdekel?Youtube on sem azt nézed aki utólag elmondja, hogy figyi ez ennyit ment, hanem aki előre leelemzi a lehetőségeket, hogy ez akár mehet ide is, ha minden jól alakul, de ha nem akkor meg oda esetleg.
Szerintem ezt nagyon szimpla megérteni... Ez valahogy csak itt nem akar menni 1-2 embernél. -
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #17483 üzenetére
Az közel sem tény, ha leírom, hogy imént nyertem a lunával 10e dollárt, mert ment egy duplát, és mindenki más hülye, hogy csak 10 dollárral mert kockáztatni.
Leírhatnám azt is, hogy egy millió dollárt nyertem vele. Ezek nem tények, csak pukkasztás utólag, és általában nem igaz. Aki valójában ilyen trédeket csinál, az nagyon messze van attól, hogy kérkedjen vele több okból is.
Azt írd be, hogy mikor fog kilőni, mennyit fog menni szerinted, és mindezt előre. Ha ekkor még beírod, hogy te 1000 dollárért fogsz venni, annyira tutti, még akkor se biztos hogy nem hülyéznek le, de akkor utána már jogosabban verheted itt a melled, hogy te megmondtad. -
-
xy.zsolt
őstag
-
Zsolta00
újonc
válasz
Frozen #17019 üzenetére
Szerinted, a Föld-Hold közötti távolság matematikai számításának van értéke? Úgy általában, a matematikai eredményeknek van pénzbeli értéke? A mai matematikai számításokhoz szerinted mekkora "számológépre" van szükség? Az önvezető járművek biztonságos üzemeltetéséhez szerinted, mekkora kapacitás kell? Tudod mi az a cortex coin? Na ott egy mögöttes érték a coin mögött.
-
-
válasz
Frozen #16965 üzenetére
a solananál érdemes figyelni ezt a lending platformot ami bedőlni készül éppen, nem mennék a részletekbe mert hosszú a téma, a youtube és a twitter tele van vele
időzített bomba lehet, az egyik investor pumpálta fel most az árat, mert 23 dolláron jött volna a nagy liquidation -
Rival
aktív tag
válasz
Frozen #16950 üzenetére
A kódban benne van az is, hogy ahogy egyre többen szállnak ki a validálásból, úgy csökken a számítási nehézség is. Tehát kevesebb bánya fogja ugyanabban a tempóban generálni a következő coin adagot, így a maradék bányának (pl. olcsóbb energiából előállított számítási kapacitással) már meg fogja érni a rendszerben maradás.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Frozen #16818 üzenetére
Hogy mi eddig mekkora barmok voltunk, hogy nem Frozen-től kértünk tanácsot
De most már tudom hogy az alján kell venni és a tetején eladni! Sőt, legközelebb ha tovabb szakad, eladok mindent mert utána értelemszerűen biztosan tovább fog esni és akkor sokkal több coint tudok visszavenni
Most hogy már tudom a sikeres kriptokereskedés titkát, el is kezdem nézegetni a Lambokatalógust
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Frozen #16814 üzenetére
Na, ebben igazat adok neked. Én pl inkább keressek kevesebbet egy trendváltáson amire késve csatlakozom mint, hogy tartsak hatalmas mínuszban pozíciót (akár évekig) Egyszer már tartottam fizikai aranyat 7évig mire visszajött a befektetés.....szóval soha többet. Egy pontig veszek olcsóbban, de egyből eladok mindent kisebb bukóban ha azt érzem, hogy biztosan jóval lejjebb megy. Jó példa erre az RBLS....0.7nél eladtam és csak azért nem zártam mínuszban mert előtte 2x is hasznot realizáltam....most pedig 0.15 az árfolyam.
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Frozen #16792 üzenetére
Az már szerintem távolabbi jóslat lehet....legalábbis remélem. Viszont ilyen alapon a 10k is legalább annyira prognosztizálható mert erős support-ja nemigen van. Bár rosszul írtam az előbb...csak ma és holnap dől el, hogy a napos chart-on teljesen konfirmált lesz-e a 28.8k-s törés....de én nem vagyok bizakodó.
-
Kobe
veterán
válasz
Frozen #16708 üzenetére
Nem akarom leloni a poent, jarj utana egy kicsit, hogy is mukodik a technika / helium halozat, de a budapesten jol kereso hotspotok nagyobbik resze spoofolt. Vagyis hamisitott.
A minerekben nincs gps, igy a terkepen oda regisztralod oket ahova szeretned. Ha neked van 4-5 db minered es bivalybaxnad alson laksz, akkor bevagod a cuccokat a kisszobaba, beregisztralhatod oket a gobi sivatag kozepere ahol tuti nem akad semmivel es egymast validalgatva / pingelgetve elbanyaszgatnak (ugye 4-5 eszkoz mar kiad egy tokeletes racsot).
Meglepodes akkor van amikor egy jelmerovel vegigmesz az adott utvonalon es whatafakkinsurprise, a terkepen jelolt eszkozok harmada ad valojaban valos jelet.
Ismetos valahonnan? Azt is elarulom, ezt is a kinaiak toljak a legnagyobb mertekben.Az univerzalis eszkozoket ne hasonlitsuk mar egy specializalt, csak egy celra jo celeszkozre. ETH banyaszat befurdik, kis bukoval eladod a kartyakat es valaki mas vigan jatszik vele meg evekig.
Ha egy helium / movez vagy hasonlo bukik be, mit csinalsz az 1000 eurokert vett brahihardverrel? Elinditod vele a maria radiot vagy a szabad europat? -
Kobe
veterán
válasz
Frozen #16704 üzenetére
Heliumbol a hivatalos, fejlesztok altal validalt gyartok altal keszitett cuccok legtobbje havi 0.1-0.5 HNT-t termel mar csak.
Nem 100 vagy 300 euros antenna kell hozza, hanem szabad fizikai lokacio a hexagon racsban. A draga antennat nyugodtan zsebrerakhatod, finoman szolva, mert ha nem mucsarocsoge also laksz, akkor normalis helyen szabad placcot mar nem talalsz. Lasd budapest terkep, ahol 0.1 hnt az atlag.Azt kene megerteni, hogy befektetes szempontjabol ez a koncepcio, hogy vegyel dragan valami celbizbaszt (minert, cipot, de meg a crypto.comos CRO is ilyen), es az csinal valamit, ami penzre valthato, az nem hozam / return, hanem a sajat penzedet kapod vissza 0 kamattal klasszikus MLM felallasban. Ha szerzel vele napi 50 dodot, de kozben bele kellett nyomni 1000-2000 usdt akkor te nem 50 dodot kerestel, hanem elbuktal 1950et.
Ezt kellene megerteni hozza es szerintem elso korben rogton elfelejteni minden olyan temat ami ugy kezdodik hogy fizess be XY osszeget, es azt az osszeget persze egy joval likvidebb formaban fizesd be mint a cucc amit kapsz erte cserebe -
Kobe
veterán
válasz
Frozen #16701 üzenetére
Ez egy az egyben ugyanaz a moka, mint a helium network, csak tularazott fizikai router helyett tularazott nft bizbaszt kell venni.
Meg a kinai hamis helium lokaciot spoofolo kinaiak is tok ugyanugy exploitoltak a bugot, mint a heliumnal.
Aki szeretne latni a jovobeli kimenetelet, nezze meg a helium world mapet, a fizikai eszkozok arait es a HNT arfolyamat. -
viharhozo
addikt
válasz
Frozen #16668 üzenetére
A BSC-s resz majus 20-an indult. Benne maradt egy "apro" bug a programban, a ket lancon levo cipok osztoztak az energian, emiatt 23-24-en azok, akik beraktak ~12000 dollart, napi 7-800-at tudtak kiszedni. Kb. ket napig, mert ezutan banoltak a kinaiakat, akik nyilvan millio farmmal belekezdtek mar a dologba. A gond az, h sokan masok is belekezdtek, ok meglepve tapasztalhattak, h a 13-18 BNB-s "befektetesuk" ket nap alatt lement 2-re. A kulonbozet meg tiszta veletlenul a STEPN-nel van.
-
viharhozo
addikt
válasz
Frozen #16662 üzenetére
Annyira okosan kitalaltak, h a BSC-s resz ket nap alatt gyakorlatilag nullazta magat. A coin nem fog semmilyen meglepetest hozni, megy a 0 fele, ahol a helye van.
A fejlesztok kiszedtek par tizmilliot, az elso juzerek par tizezret, még eleg sokan az indulo befektetesuket, a tobbseg meg mindent bukik. Van erre egy jo szo, de most pont nem jut eszembe.
-
válasz
Frozen #16648 üzenetére
szerintem ez csak attól függ ki hogy definiálja a piramisjátékot
ennél a cipős fitness appnál egyetlen irányt látok ahonnan valós pénz áramlik a rendszerbe, az új beszállókigazából évek telnek el és mindig oda jutok vissza, hogy az egyetlen crypto amiben van valós érték az az xmr
felnéztem kiváncsiságból alphabayre, micsoda virágzó feketepiac van ott és tlejesen integrálva van az xmr, mindenki azt használja
azt nem írom le miket lehet venni inkább -
viharhozo
addikt
válasz
Frozen #16605 üzenetére
igaából mind1 milyen áron megy a cipő a stat a lényeg,
Igazabol mindegy, mennyi a VGA ara, csak az a a lenyeg, mekkora az Mhs. Hm.
Vegul 8-ert vettem egy alap cipot, ennyit meger nekem a bohockodas. Most mar ele lehetne adni 10,5-ert.
Az alap pontokat egyebkent a szoftver osztja be? Kaptam 20 pontot, de semmit nem tudok vele csinalni, a +/- gombok egyszeruen nem aktivak.
-
dobolan
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
Frozen #16460 üzenetére
Az a baj, hogy igazából aki nem folyamatosan tradel az tökmindegy mikor vesz bele, mert mindig bedől.
Konkrétan jó ideje már csak azt látom, hogy van még lejjebb...
Én is sokáig hittem, hogy bika van, de már a legbikásabb arcok is belátták, hogy medve van az az igazság.
De én fogok kábé a legjobban örülni, ha még sem, de egyenlőre inkább elfogadom, hogy szopó van. -
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16472 üzenetére
Ez csak szerencse játék semmi más. 0,00017-ről felment 0,0002-re, aztán vissza. Ok. nyertél. De lehet, ha ma megjátszod megint (mert miért ne, tegnap bejött), és ma bezuhan -275%-ot, akkor bukó, és lehet, hogy onnan többé vissza sem tér.
Több ezer dollárral - ahogy írtad - szerencse kerekezni csak a gazdagok kiváltsága. -
Winchester95
őstag
válasz
Frozen #16465 üzenetére
Ebben mi volt a személyeskedés?
Ez mind így van, de eléggé szánalmas már ez az egész körülötted. Ezzel nem azt mondom hogy te vagy a hibás, csak azt hittem hogy észrevetted.
Itt nem azzal / nem csak azzal van baj amit írsz, hanem magával a személyiségeddel és a stílusoddal van bajuk szerintem.
Leegyszerűsítve, ha azt írnád hogy kék az ég, akkor is te lennél a ....... és ez az egész már megy hónapok óta.
Tovább is lehetne görgetni, de már erről szól az egész prohardver kripto hónapok óta. -
törölt tag
válasz
Frozen #16451 üzenetére
Már több, mint fél éve szálltam be, sokat hallottam, hogy bika piac van, de csak bukó van pedig szálltam be újra az első beszállómnál jóval lejjebb és még is minden nagy bukta, oldalazgatás meg lószar felszúrások még nagyobb leszúrásokkal és még több oldalazgatással.
Ez valami poszt apokaliptikus zombika lehet... -
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16411 üzenetére
Azzal nem ég el Luna, ha csak kereskedik. Ha még működne az algoritmus, akkor UST/Luna 1$ értékű váltáskor égett el (és UST keletkezett), ha az UST > 1$. Fordított esetben Luna keletkezett, ezért van most csilliárd belőle, és még így sem sikerült vissza pegelni az UST-t 1$-ra. Le is állították az algoritmust, most már önálló életet él a két coin.
Pont ez volt amúgy az összeomlás okozója, hogy mind a Lunától mind pedig az UST-től próbált megszabadulni mindenki. -
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #16396 üzenetére
Hát ez meg? Melyik az a befektető, aki azért vásárolna fel bármilyen áron Luna tokent, hogy utána elégesse, hogy azoknak többet érjen, akiknek megmarad? Itt a supply nem fog változni, csak abban az esetben, ha beváltással (=égetés) kapsz érte valami értékesebbet. Viszont a bizalom már elszállt a Terrától az Alfa-Centauriig kb.
-
Laraxior
titán
válasz
Frozen #16392 üzenetére
En meg azt olvastam, hogy tobben is ki akarják nyirni magukat, mert annyit buktak.
Az egyik hazat akart venni, a masiknak az osszes sprollt penze abban volt stb...
Tőlük eppen mondanam hogy nem sajnalnam ha visszamenne, legalabb toredekere, de akkor azok akik most beletoltak centeket, milliomoskent jonnenek ki belőle. Azert annyira nem egyszeru az elet.
A shiba meg a doge is ugy eltunt mint a huzat, Maszk ide vagy oda...egy fecske itt sem fog nyarat csinalni, sem 300...max a thermopülai-szorosban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest