- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A karcsúság ára
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alton1978
tag
Én IOTA-be fektettem, s szerintem abba is fogok. Végig olvastam az oldalukat, s nagyon jól hangzik a roadmap-jük, s az elképzelésük is a blockláncról. Szerintem jövőbemutató, s van benne kraft. Bár nem coin ( ha jól értelmezem ), de - szerintem - a BTC meg a BCH például , Ethereummal egyetemben egy "elavult technológia". Inkább az újabb generációs coinok/blockláncok-ba érdemes fektetni hosszabb távon. De, ugye, ez magán vélemény, s nics még akkora rálátasom, mint a tapasztaltabbaknak itt.
-
g4bb3r
tag
Újabb n00b kérdés:
Bitfinex-re akarok küldeni BTC-t vagy ETH-t hogy abból vegyek ott más altcoint. A Fundingnál van 3 opció:
Excange wallet / Margin wallet/ Funding wallet.
Itt most melyikre kell küldenem?
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy pár száz euro értékben milyen coinból vásárolnátok be hosszú távú (2-3 év) befektetés céljából? Érdekelne ki miben látja a legjobb lehetőséget
-
melkah
tag
Ezt nekem is regota ba..a a szememet es mar olvastam rola, hogy ez igy van, de egyetlen dolgot nem sikerult meg megertenem. Miert nem mindenki azt csinalja, hogy a legolcsobb valton megveszi a coint a legdragabb helyen meg eladja, majd visszajatsza a dollart/eurot az egyik valtorol a masikra es indul a korforgas ujra?
-
g4bb3r
tag
Figyelem n00b alert!
Az hogyan lehet hogy két váltó között óriási különbslg van? Pl. bitcoin Coinbase-en 3480 EUR cex-en meg 3867?
whaaat?
-
strategos
csendes tag
Sziasztok, ha a Coinbase elutasitja a coin vásárlást, OTP kártya van regisztrálva, hogy kell megoldani, valakinek volt hasonló?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
alton1978 #183 üzenetére
Kezdésnek ez szerintem nagyon jó: Probitas Forex fogalomtár.
-
alton1978
tag
Hello!
Tudnátok ajánlani olyan tananyagot/tutorialt/könyvet/irományt/videot angolul esetleg magyar nyelven, ahol beletanulhatok, de legalábbis átláthatom mind jobban a kereskedést?
Tegnap sikerült a csúcson elkölteni egy kis pénzt, s azóta folyamatosan esik az árfolyama.Nem napi kereskedés ami érdekel, de hetente/havonta hosszabb távon inkább ide tenném a pénzemet, mint hogy álljon egy USD számlán.
Kis segítség jó volna, hogy legalább a terminusokat megértsem, átlássam a lényegét.
Köszi előre is!
-
P3Dr0
senior tag
Eselyem sem volt a beszallasra. BOT-ok nyomjak. Jobb tavol maradni az ilyentol
-
Durva az a Monero pump
-
vizimento
senior tag
Valaki röviden le tudná írni, hogy mi a különbség a Bitfinexen a három wallet között (exchange, margin, funding)? Köszi!
-
nagyon örülök ennek a topiknak én is, mondjuk így eggyel többet kell követni, de legalább szét vannak választva a legfőbb témák
a guldent figyeli valaki? Kezd alakulni..
-
Hunmugli
aktív tag
Nekem meg sikerült nyernem qtumon és stratison. Most a syndicate lesz nyereséges
Ez kompenzálja az eth és neo üzleteimet... Mondjuk nem valami tudományos alapon választottam. Még szerencse, hogy a botok felpumpolják nekem
Majd hétfőn/kedden kéne venni valamit, hamarosan korrekció, de legalábbis esés várható. MM én várom
-
Yutani
nagyúr
EOS beesett eléggé a hét közepéhez képest.
-
tom_tol
addikt
BCH dump, akit érint
-
KilgoreTrout
senior tag
Nekem csak az a fura, hogy az 1000 legnagyobb btc wallet alapján vonta le ezt a következtetést. Whale-ként nem az lenne a logikus, ha az ember szétszórná minél több tárcába a vagyonát? Pont emiatt, hogy ne lehessen elemezni, mire készül. Nem tudom hogy működik a programja, de nekem ez a kiindulópont tűnik hibásnak, egyébként nem tudok belekötni az érvelésébe.
A személyes véleményem, hogy a bch hardfork, illetve az azóta történt események az egész crypto megítélésének ártanak és bármi is történik majd, vissza fogja vetni az egész "szektor" társadalmi elfogadottságát. (BTC bedől - rengetegen buknak majd rajta, amit a mostani médiafigyelem csak még jobban felerősít / BCH bedől - ezen is sokan buknak majd, főleg Koreában és Japánban, pont ott, ahol nagyon nagy az elfogadottság. BTC és is BCH túléli az őszt - totál bizonytalanság, amíg egyik nem nyer.)
Én vettem bch-t, azaz most épp van, mert még nem adtam el... Szerintem nem is fogom egyelőre.
-
haxiboy
veterán
Localbitcoins oldalon is vannak eladók, ráadásul személyesen. Meg lehet egyezni hogy egy harmadik személy bevonásával akiben mindketten megbíztok. Egy 3 kulcsos multisig wallettel, 1-1 kulcs a tiétek, 1 pedig a harmadik félé. Tranzakciót az ilyen walletről 2 aláírással lehet indítani. (2 of 3)
Pl. Felrakja oda a coint, ő sem tudja levenni már, illetve te sem. Elküldöd neki a pénzt, megérkezik, te elindítod a tx-et, ő leokézza, coin a helyén (nálad). Ha nem küldesz pénzt szól a harmadik személynek, ő megkérdez téged hogy tényleg nem küldtél pénzt, akkor ő is aláírhatja és akitől vennéd küldi oda ahova szeretné. Viszont ha elküldted és nem okézza le a coin tx-et sincs gond mert a harmadik fél a te javadra is dönthet pl ha elküldöd neki az utalás adatait stb.
-
gbela
senior tag
ki hogy velekedik? Variance orult, vagy orult zseni?
(konkretan ki ad el btct és vesz bcht?)
-
alton1978
tag
Bitstamp-en is pár másodperc volt a kártyás vásárlás. Gyors és nem magas a fee sem.
-
KilgoreTrout
senior tag
Itt viszonylag biztonságos az utalás is. Sok értékeléssel rendelkezőtől kell venni, az nem fog átverni.
-
Hunmugli
aktív tag
Ki mondta, hogy csak itthon, és csak utalással vehetsz?
Kp, személyes találkozó, bárhol a világban. Vagy automata/posta (pl Svájcban tudtommal postán is lehet már venni). Persze nekem 20 ezerrel (forint) elég volt egy referencia és egy "jól vezetett" fb acc.
A lényeg, hogy nem kell drága utalást fizetni, cserébe nem olyan kényelmes. Olvass utána, ha nem Észak-Koreában élsz, biztos tudsz venni biztonságosan, olcsón. Pár órát lehet, hogy elvisz a szabadidődből, de még mindig jobb, mint hazajönni.
Szerk.: max 100 ezret. Felette már ők maguk ragaszkodnak a személyes jelenléthez, de általában neked kell alkalmazkodnod. Mintha csak egy videókarit vennél.
-
Zlcsi
senior tag
-
alton1978
tag
Hello!
Teljesen kezdő vagyok a témában, de egy kis infót megosztanák, meg talán tapasztaltabbak is tudnának a kérdésemre válaszolni.
Én a Bitstamp-en kezdtem a kereskedést, pont azért, mert ott Payoneer USD Debit Card-om tudom használni. Ez volt a legfontosabb, mert 4 napja szüntetem mega magyar bankos számlám. A rendszer autómatikusan BTC-t "adott"...No, de a lényeg. Szeretnék pár száz dollárért venni IOTA-t és RIPPLE-t, ezt viszont csak a Bitfenixen tudom megtenni, mármint IOTA-t.Valaki megtudná mondani, hogy miként tudom a BTC-t egyik exchange-ről a másikra küldeni? Van offline tárcám ( Jaxx ), és ahogy látom a Bitfenixen is van egy Wallet.. A kérdés, hogy a két oldal között direktben tudok oda-vissza utalni BTC-t és USd, vagy használnom kell a JAXX-et.
Esetleg, van tapasztalatok az IOTA és a RIPPLe-vel kapcsolatosan ? Jó, vagy rossz...? Érdemes ilyen párszáz dolláros kis tételt benthagyni, akár 2 különböző exchange-en, vagy inkább offline tárcában tartani? Hosszabb befektetést tervezek, heti 1-2x ránézni az "állásra" és kész...Ha érdemes, akkor havi pár száz dollárt még szívesen befektetek. Persze!
-
Hunmugli
aktív tag
[Zlcsinek, haxiboyt tudom erősíteni, személyes vétel] Jaja, nem nehéz venni. Valós (elő) áron kapod, és ált. 100k-ig nem szükséges a személyes találka. Kivéve, ha te akarod. Csak ne HA-n nézz szét
Viszont ált. csak btc-t adnak el, és a fee téged terhel - de ez megegyezés kérdése. Nekem $2.25 feevel 3h 30m volt, mire megjött. De az majd' azonnali a SEPA-hoz képest. Azért <1000 huf nem olyan sok, és amint utaltál, küldi(k). Csak kérj vmi referenciát, át ne verjenek. (Vagy személyes találka.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest