Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
favagoJoska
aktív tag
Bitstampen pl nincs. Annyival kiegészíteném, hogy a Kraken még nem annyira veszélyes, mert ott gondolom kereslet/kinálat alapján lehet csak USDT/USD kereskedést csinálni, szóval ha van is a Krakennek belőle nem hiszem hogy annyi ami tönkretenné őket.
Lehet borúsnak hangzott a kommentem, de tényleg érdemes figyelni mert amióta a Tethert elvágták a nemzetközi utalásoktól azóta állitólag csak taiwani bankon keresztül lehet hozzájuk utalni és úgy venni ezt az usdt-t. Namost mennyire életszerű az hogy a tos-be beirják, hogy monopoly pénzt veszel ha vásárolsz tőlük, ráadásul ilyen körülményesen lehet csak, és mit ad Isten a nagy problémák ellenére szárnyalásba kezd a tether, nagybefektetől tucatjai úgy döntenek hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy bitcoint vegyenek. Semennyire.
-
-
gbela
senior tag
Ez az OTP bénázása akkor. Maga a SEPA egy standard, egyik alapvető tulajdonsága az egy napos átfutás.
Ha OTP elküldi a SEPA utalást az 100% átér másnapra a másik bankhoz. Természetesen mindkét bank még ülhet rajta mielőtt megcsinálja a maga részét, de nem jellemző. Kraken bankja meg ahogy példák is mutatják nem ül rajta, mintahogy Kraken sem, így kizárásos alapon OTP lesz.Én péntek délután fél5kor utaltam, nem is gondoltam, hogy aznap még processzálja a bankom, de ma 2 körül már írt Kraken hogy jóváírták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)