- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
és igen!
megjelent a 3. official tréler is
szedjétek-nézzétek-élvezzétek
www.crashday.com -
mormota
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
igazad lehet.
bár mint általában a fejlesztők nagytöbbségének itt is elég komoly gépeken folyik a fejlesztés. bizonyosan komolyabbak, mint monnyuk az én gépem -
mormota
senior tag
az az igazság, hogy se képet se videót, semmit nem néztem nfsug2-höz
a crashday pedig sztem igencsak gépzabáló lesz, látván a videókat. bár az is elképzelhető, hogy addigra mire kijön már normális gép lesz az ami manapság erőmű
remélem optimalizálják a gémet gyengébb gépekre is, hogy minél szélesebb közönség is élvezhesse.
milyen géped volt neked, hogy stunts 4fps-el ment? -
mormota
senior tag
még régebben olvasgattam valahol (lehet hogy it volt pont) hogy mi is a stunts utódja. egyesek mondták ezt, mások azt. ez most az én véleményem lesz.
előszöris a honlap: Bővebben: link
itt megtaláljátok a legutóbbi screenshotokat.
miután anno megnéztem a honlapot, sajnos rá kellett döbbennem, hogy még csak fejlesztési fázisában jár a gém, de ha kész lesz akkor ez méltán viszi majd a stunts utódja címet.
ma mikor eszembejutott, hogy nekem nagyonnagyon kell ez a játék, visszanéztem a honlapra, de nagy sajnálatomra (ismét) konstatálnom kellett, hogy még legalább 5-6 hónap, mire kijön, és ezek csak a hírek.
megnéztem az új screenshotokat, és leesett az államiszonyat milyen lesz ez a játék.
most már be fogom tenni a kedvencek közé, vagy felirom egy lapra a cimét, vagy mittomén, de ezt nem hagyon futni...
ti mit gondoltok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged