- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Újra kiadták a játékot lehet nyomni.
-
Gögi
csendes tag
válasz
Sirandrish #105 üzenetére
és 256-on nem akadozik?
-
Gögi
csendes tag
még azt szerettem volna kérdezni h milyen ram kell hozzá h elinduljon?
-
Gögi
csendes tag
sziasztok!
ezt a játékot meg szeretném venni még ma és nem tudom h érdemes-e lenne
meg vegyem vagy ne?
előre is kössz!
-
dragonfx
veterán
én ennyit tudok
final6, 5 perces hard.
[link]
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Közben született egy új rekord, és itt a többi is:
[link] -
peterszky
őstag
válasz
Sirandrish #96 üzenetére
Szerintem meg nem
De azért ez is nagyon tetszik. A karrier mód iszonyatosan rövid, egy délután alatt kivittem
Persze a multi itt a lényeg.
sharpapa: egy videót csinálj, mert ezt nem kajálom beegyébként grat hozzá. Én egy 70ezres kombót is alig tudok összehozni
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
[link]
Übereljétek -
dragonfx
veterán
Gondoltam benézek egyet a gémbe.
[link]
5perces, hard stunt race, a final6os pályán. -
Sirandrish
legenda
Szerintem jobb mint a Flat Outok
-
peterszky
őstag
ha valaki megvette és megunta: [link]
-
bigman00
tag
tudjátok mi a baj ezzel a játékkal ? az hogy a single player baromi rövid ... (fél nap alatt megvolt.. erős tulzással
) de szép és jo a törés modell meg isteni ..
-
horvathkrisz
addikt
Sikerült valakinek haxolni?
Mert nekem kilép... -
eastsider
nagyúr
jaaj nekem uis a stunts jutottt eszembe
amúgy nemtudjűtok hogy kell LAN-ion tolni?? -
Scream007
őstag
Szerintme nagyon Cool a game már rég befejeztem de néha mindig belépek 1-1 wreck race-re
Vagy stunt showra mert király.
[link]
ez a 70e-s pályáról van 5 perc alatt.
Sima ügy a 70e ha elmondom hogy kell nevetséges 20mp alatt megcsinálód és nincs benne feeling, én is lehetetlennek tartottam, de rájöttem van 1 trükk, ha 100e-t kérne a gép na akkor már húzos lenne de az is teljesíthető nekem 3x sikerült is.
Az átlag nekem olyan 50e, ha összejön amit szeretnék akkor bármikor 80-85e mösszejön egyre. -
jagada
addikt
hi!
88%-nál van egy küldi, hogy csinálj egy 70.000-es stunt-ot. ez sikerült már valakinek?
melyik trükkel lehet ennyi pontot csinálni?
nekem a csúcsom max olyan 40k de ezen a pályán csak 18k-t sikerült csinálnom. -
george11
addikt
Nemtom,hogy mi lehet az oka. Énis szívtam vele egy napig,aztán uninstall ...
Öcsém gépén hibátlanul fut, nem tököl,gyorsan tölt.(VIAKT880, 2100+, 512Mb 266mhz ram, Radeon 9550Extreme, 80Gb seagate).
Nálam vagy 5-10 percig tölt,és utánna is suxx az egész a menüben meg mindenhol.
(I875, P4 3.0, 1 giga 400Mhz ram, X800Pro, 2*80ata raid0)
Ugyaz az a game, ugyan úgy telepítve.
Talán majd eccer lesz patch is hozzá, vagy veszek egy gyengébb gépet -
t1
veterán
válasz
.:Kristian:. #81 üzenetére
köszi
nagyon tuti egy játék ez...
nektek mien beállításokkal fut? -
.:Kristian:.
addikt
Aki hiányolná hozzá a magyarosítást, az most innen letöltheti! - [link]
-
P.Dude
őstag
Ma kipróbáltam a játékot.A zene még jó de a játék kevésbé.Vagyis nemmegyszokható ez az egész!
-
cousin333
addikt
válasz
Scareface-79 #62 üzenetére
Nekem ugyanez volt a gondom a demo-val. Nekem is 9700-esem van, és attól függetlenül nagyon szaggat, hogy a menü egészen a pálya betöltődéséig teljesen szép/gyors, beleértve a 3D-s autó-kiválasztó képernyőt is. Aztán elindul a pálya, és gyakorlatilag tetszőleges grafikai beállításokkal 1-5fps-t érek el
. Természetesen nincs beállítva élsimítás, aniso, sőt, megpróbálkoztam a minőségi szintek visszavételével is, nulla eredménnyel.
Egy másik fórumban annyit olvastam róla, hogy 9700-essel nem megy megfelelően (vettem észre...). De hogy pontosan miért nem, azt már nem írták (itt: [link]). A Catalyst 6.3 drivernél nem szerepel a known issue-k között sem.
[Szerkesztve] -
BullSoft
tag
Nos hát azóta megoldódott a probléma, vakon indítottam egy játékot, aztán utána már jó volt minden indításnál, mondjuk túl sokszor nem próbáltam, mert az irányítása vmi hihetetlen rossz lett, úgyhogy ott is hagytam mert elment a kedvem tőle.
-
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon #76 üzenetére
Lehet h én is ledúrnám, de így meg csak a kíváncsiság marad
, szóval ha valaki tudja, hogyan lehet ezt az őrületes belassulást elhárítani, az lécci írja meg. Kösssz
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
A napokban szert tettem a játékra, de akad egy kis gondom. Feltelepítettem, átmásoltam egy .exe-t a könyvtárba, indítanám, egy pillanatra homokórára vált a kurzor, majd semmi. Egyszerűen nem csinál semmit.
Config adataimnál, win xp sp2, legújabb alaplap és vga driver (omega). Találkozott már vki ezzel a problémával? Ha igen, mi a megoldás?
Daemon-t kilőve is próbáltam, semmi eredmény -
Boglya
senior tag
válasz
liquidmoon #73 üzenetére
Kipróbáltam, a videókat télleg kihagyta, de gyorsabb nem lett, már ha ezt a parancsot a lassulás problémájának elhárítására javasoltad (3 perc után meguntam a load képernyőt
)
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! Próbáljátok meg,hogy a crashday.exe -skipvideo paranccsal índítjátok el a játékot. Ha nem full screennel indul, akkor nyomjatok LCtrl + LShift + F11 gombokat...
Asszem érthető voltam most.
-
Boglya
senior tag
Hellow! Valaki tud választ arra a talányra, h a játék miért tölti a menüt vagy 5 PERCIG? Jó a game, de 15 perc kellett mire eljutottam az első pályára. Így nincs hozzá türelmem, h játsszak vele
.
-
Tommmmka
senior tag
lassú töltés ellen help me pls
-
Xelo
addikt
nekem is megvan a game, szem uo. forrásból mint neked, nekem nagyon hamar betölt, 1280ban minden teljesen max és nagyon simán megy.. nemtom mi lehet a probléma... egyébként a game elég jó, fények ott'' vannak, de egyébként tök Flat-Out az egész... tele van buggal.. pl visszajátszásnál nem látszanak a törések.... és még sok más.. egyébként jó lesz egynek haverokkal majd nyomatjuk
-
Scareface-79
csendes tag
Nálam pont fordítva van ez.Semmit nem állítottam elösször, csak go training, majd akadás után vissza vettem a felbontást, de hiába. Pls help me!
-
Tommmmka
senior tag
válasz
liquidmoon #61 üzenetére
halli leírnád ide h. mit kell belőni? meg pontosan h. hogyan? mert nekem nincs nfo-m
cracket feltettem de nemtom miért tölt 2000évet
nálam a játék jól megy csak ne kéne 10 perceket várni -
Scareface-79
csendes tag
Hát nem tudom meghúzott 9700-en igy kellene-e szaggatnia 640x480-ban, dehogy ez nem normális dolog az biztos.Mig be nem lépek a pályára megy minden f@szául, majd mikor meglátom a kocsit felülről 4fps/sec és agyhalál, mert kegyetlenül akad! MI lehet a probléma?
-
liquidmoon
aktív tag
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem h. a demoval semmi gondom nem volt szépen elindult!
De megvan egy ''trükkös'' verzió és elindítom lemennek a videok kiírja h. lóading közben zene és 5 percenként tölt vagy 10 másodpercig de nem folyamaotsan a menű sem akad a gépem bőven elég hozzá és nemtom h. miért!!
Pls valaki segítsen! -
K.BunDi
csendes tag
valaki segítene? kéne egy crack file ... mivel Wanadoo-ról szedtem le és nem adtak hozzá crackot... PLs help... vagy küldje el valaki a crackot az e-mail címemre: k_bundi@freemail.hu ... Előre is köszi
-
törölt tag
már nagyon vártam ezt a játékot, hiszen az atari név és a gyönyörű előzetes screenshot-ok nem mindennapi mókát ígértek.
ma reggel ki is próbáltam, de ez a játék egyszerűen szar. próbáltam magam győzködni, hogy majd megszokom, csak bele kell jönni. de minél tovább játszom vele, annál szarabbnak tűnik. (személyes vélemény, kérem a fejem nem leugatni)
szvsz ha valaki ilyen típusú játékra vágyik, jobban teszi ha a boltban megveszi 900 forintért a carmageddon 2-t... -
mycso
veterán
Na, ma kipróbáltam énis, és hát...
Nekem nemigazán jön be, sem a grafika, sem a hang, sem az irányítás.
A Stunts szerintem jobb volt, persze a maga korában.
Mindenesetre, érdekes kis játék, és gépigénye nemsok van. -
Tottu
senior tag
Rakd fel a DirecX-t ami a CD-n van. Ez sokaknak segített. Nekem is lenne 1 problémám:
nekem a betöltések nagyon lassúak. A menüt kb 5-6 percig tölti a pályát meg 7-8 percig. De az az érdekes hogy a játék simán fut full grafon. A winyó alig dolgozik, de a proci 100%-on jár folyamatossan. Kipróbáltam hogy az összes progrit kikapcsoltam ami nem kell de úgy sem lett jobb -
XanD3R
senior tag
A biztonsági másolattal is lehet neten tolni?
-
Silencer83
addikt
nos feltettem a gamet, ismerkedem vele, irok majd par elso-benyomas fele velemenyt nemsoka
-
BullSoft
tag
És íme megjött a teljes verzió.
A játék elindul, annyi problémám van vele csak, hogy a videók után tól világos a menü, és nem látok semmit, a menüpontokat is csak találgatni tudom. Mi lehet erre a megoldás?
Ti4200-m van, nem sok értelmét láttam, de kipróbáltam a legújabb ForceWare-rel is, az eredmény ugyanaz. A readme alapján ezen a vga-n még mennie kellene. -
bzoley
veterán
Azért túlzásokba nem kell esni. Daemon bárkinek fönn lehet a gépén, még az is előfordulhat, hogy ezt a demó nem szereti. Ha az a megoldás, hogy kik kell kapcsolni, azt miért ne lehetne leírni? Hol itt a warez?
Szóval. Még lusta voltam letölteni a demót, de idővel megnézem, miről is van szó. Akár még érdekes játék is lehet, majd meglátjuk. -
sharpapa
senior tag
Valaki nem akar jönni egy kis roncsderbire? Az előbb nyertem meg egy 6 playeres matchet
.
-
D.Orion
veterán
Örülök, hogy örültök. De az ilyen daemon meg egyebeket intézzétek priviben vagy telón, mielőtt egy moderátor szól rátok, mert eléggé a warez határát suroljátok. További jó gamet.
-
Bencus88
nagyúr
[link]A hatodik videó:
-
cousin333
addikt
Feltettem a demot. Nagyon szépen megy minden - egészen addig, amíg be nem tölti a pályát. Onnantól kezdve iszonyatos szaggatásba kezd. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a baj?
-
sharpapa
senior tag
Hihiiiiiii! Leszedtem a demot, nagyon odab.sz! A kocsik nagyon szépek, márcsak a screenshoottokból is, a stunt mód is jó, viszon nem tom hogy lehet hátra meg előre forgást nyomni. Mivel?
Valaki nem indit egy weck szervert, az zuzzuk egymást? -
netkoo
senior tag
Sziasztok
Ma én is kiprobáltam a gamet
A grafika jó az irányithatóság szerintem tul érzékeny a kormány
Dete tetszik ,hogy lehet lövöldözni a rakéták mondjuk lehetnének esetleg hőköveteök?esetleg?
Várom már a teljes verziot -
muxi-muxi
senior tag
Marha jól néz ki és marha jól fut, bár a grafika nem üti meg az NFS: MW szintet (de közel van...). Az irányítás egy kicsit bonyesz, és zavar, hogy nincs kézi váltó (bár akkor még komplikáltabb lenne kormányozni. Várom.
-
-
_XXXXX_
tag
válasz
sosperecek18 #32 üzenetére
Valami olyasmit olvastam hogy ha van fent demon tools vagy egyéb emulátor akkor azok miatt lehet nem indul el. Ha van szedd le és próbáld megy úgy....van akinél bevált van akinél nem. (nálam simán megy de csak alcohol van)
-
sosperecek18
őstag
Nekem nem indul rendesen, menni megy csak nagy sötétség, megnézem milyen program fut, a crashday.exe, meg valami Black.exe
a Black-et leállítom, kép visszajön, de 2mp után kilép! A 6.1-es Catalyst van fennt, vajon mi a gond? -
Viktor77
titán
Kurva jó lett a demó.
Az autók grafikája nagyon ott van, a terep meg pont megfelelő egy ilyen játékhoz, sőt, mondhatnám szép.
Az irányitás megfelelő, van csomó kameranézet.
Konfigommal 1024-ben (4xaa, 16xaf) mintha konzolon játszanék, meg se röccent. Nagyon jól lett optimalizálva a játék, persze a grafika azért nem MW szintű (bár sztem az autók, az autóválasztásnál szebbek).
2 mód van. Egy deathmatch, mindenki mindenki ellen, golyószóróval és rakétákkal.
A másikban egy arénában kell minél több pontot érő mutatványokat bemutatni, rámpák, ugratók, visszafordítók segítségével. Ahogy láttam a videóbejátszásokat, az autók valósak, csak a nevük nem az.
Jó játék lesz ez. -
_XXXXX_
tag
Szerintem egész jó lett a game a demo alapján. AMD 2200+ 768MB-ram radeon 9600 256MB-s ezen a konfigon egész jól futott (nem állítottam semmit se a grafikán, de valami 1024x768@85hz ezért hozzá se nyultam). Nem szaggatot és egész jó a játék élmény.
-
mr.ki
aktív tag
Elérhető a demo
.
Megnéztem és úgy tűnik csak multizni lehet. Gyülekezzünk!!!
Mekkora UP! -
Toness
őstag
Van itt is pár újabb screenshot, a képek alapján elég jó játék lesz, a törés meg nagyon brutál
Bővebben: link -
mormota
senior tag
és igen!
megjelent a 3. official tréler is
szedjétek-nézzétek-élvezzétek
www.crashday.com -
Doomagep
csendes tag
Na igen a Stunts, ha jól emlékszem nem lehetett multiban nyomni, de a haverral mindíg megoldottuk hogy az idő mérések miatt tudjunk versenyezni egyszer ő egyszer én. A Forma 1es autónál eggyik sem volt jobb végsebesség +gyorsulásban is ütött mindent de az én kedvencem az a Lambolgini szerűség volt. A Crash dayben is lessz pályaszerkesztő ami alap ha a Stuntsra akarnak hajazni mert szerintem abban is ez volt a legjobb.
Én a Stuntsot még a suliból hoztam haza akkor és a diákok már csináltak hozzá vagy egy tucat saját pályát (ez volt a bonus pack) persze mindet számtek órákon mint én is. Mindíg kísérleteztünk voltak gyorsulásos páylák iszonyú hosszú egyenesekkel és betonfalakkal vagy hajtűkanyarral a végén (szivatós pálya rulez) vagy ugratókkal meg loopokkal teli kaszkadőr pályák. De a legélvezetesebb mindíg az volt amikor az ellenfél autójával egy nagy ugrató végén a levegőben sikerül frontálisan karambolozni.
Még mindíg itt van valahol a Winyómon lehet mindjárt előkotrom . -
sequator
senior tag
és a burnout3-at senki se várja?? pedig nagyon brutál videó van róla a hardwireden.
ez a crashdayt már nagyon igérik, de hiányolom mellőle a marketinget, 2002 ótza fejlesztik, és még sincs készpedig nagyon várok már egy igazán méltó Stunts utódot
Sautia -
rog
addikt
''What are the system requirements?
>> back
The current system requirements will certainly differ from those of the final version. We are always adding new power-consuming features but especially when heading towards the end of development a lot of optimizations will be being implemented.
Recommendable will surely be a 1 GHz system and a GeForce3 or coequal graphics card.'' -
mormota
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
igazad lehet.
bár mint általában a fejlesztők nagytöbbségének itt is elég komoly gépeken folyik a fejlesztés. bizonyosan komolyabbak, mint monnyuk az én gépem -
anulu
félisten
részemről a legjobban várt autós játékok:
1. GT4 (lehet, h veszek miatta PS2-t)
2. Street Legal folytatása (a simát végignyomtam, nagyon jó, új patch-el még játszható is, a RedLine viszont szvsz irányíthatatlan... kár érte)
3. NFS-U 2.
4. Nascar Thunder 2005.
5. CrashDay
egyelőre ennyi. lehet h kihagytam valamit, de ez van -
mormota
senior tag
az az igazság, hogy se képet se videót, semmit nem néztem nfsug2-höz
a crashday pedig sztem igencsak gépzabáló lesz, látván a videókat. bár az is elképzelhető, hogy addigra mire kijön már normális gép lesz az ami manapság erőmű
remélem optimalizálják a gémet gyengébb gépekre is, hogy minél szélesebb közönség is élvezhesse.
milyen géped volt neked, hogy stunts 4fps-el ment? -
marcee
addikt
Ennek a játéknak szvsz nagyon hasonló a grafikája/hangulata, mint a Live for Speed-nek. Tudnám dijjazni, ha az engine-jével kihoznának valami Gran Turismo szerű szimulátort!
Remélem a sebességében nem foghasonlítani a Stunts-ra, mert az anno kb. 4fps-sel ment nálam.
Underground 2. témához: nem nagyon komáztam az első részt sem (azért végigjátszottam kétszer), hozzám a Porsche Unleashed stílus sokkal közelebb áll, de ahogy elnézem a képeket a második részről, inkább kellene küldetéslemeznek nevezni. -
Peat;)
veterán
Jó lesz, meg jöhetne valami brutál Carmageddon is már. Nem egy kategória tom, de mindekttő nagyon bejön, na meg az underground meg a street legal tipusú játékok is bejönnek
Tuning, törés, minden jöhet
-
mormota
senior tag
még régebben olvasgattam valahol (lehet hogy it volt pont) hogy mi is a stunts utódja. egyesek mondták ezt, mások azt. ez most az én véleményem lesz.
előszöris a honlap: Bővebben: link
itt megtaláljátok a legutóbbi screenshotokat.
miután anno megnéztem a honlapot, sajnos rá kellett döbbennem, hogy még csak fejlesztési fázisában jár a gém, de ha kész lesz akkor ez méltán viszi majd a stunts utódja címet.
ma mikor eszembejutott, hogy nekem nagyonnagyon kell ez a játék, visszanéztem a honlapra, de nagy sajnálatomra (ismét) konstatálnom kellett, hogy még legalább 5-6 hónap, mire kijön, és ezek csak a hírek.
megnéztem az új screenshotokat, és leesett az államiszonyat milyen lesz ez a játék.
most már be fogom tenni a kedvencek közé, vagy felirom egy lapra a cimét, vagy mittomén, de ezt nem hagyon futni...
ti mit gondoltok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest