- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben azt hiszem, hogy megfejtettem a titkot... a Deepcoolt kitiltották az USA-ból.
Politizálni nyilván nem fogok elkezdeni és kérek mindenkit, hogy ne is kezdjük el itt a vélemények leírását, mert teljesen off topik. Szóval szerintem ezért lehet az, hogy az újabb procihűtős összehasonlító tesztekből hiányoznak a Deepcool hűtők, mert ezeknek a hardvertesztelő médiumoknak jelentős része az USA-ban található.
-
Dehogynem, van azokról teszt. Még a PH! is tesztelte őket. Szvsz talán annyi lehet a különbség, hogy az ID-Coolingnak jóval nagyobb a kínála a Deepcoolhoz képest, utóbbi ugyanakkor jóval többféle terméket is forgalmaz (házak, tápegységek, perifériák, stb.).
Jók a Deepcool hűtők, csak arányaiban drágábbak is. -
szasanyi
félisten
Ahogy már írták: AM5 Contact Frame Igazán nincs rá szükség AM5 prociknál, mert ezek nem hajlanak meg mint az LGA1700 CPU-k. De ezzel stabilabb és sérülésmentes a CPU efogatása, valamint a paszta nem kenődik körül a CPU-n amit nehéz letisztítani. 4k volt, szóval nem egy ökör ára (nekem legalábbis megért annyit).
-
vezeralmos2
senior tag
Igen, érdemes. i5 és felette pedig kötelező. A gyári keret túl erős, és akkora nyomást fejt ki, hogy az egész processzor elgörbül. Ez szerintem károsítja a puha forrasztást is, illetve a hűtővel sem fog rendesen érintkezni a kupak.
Tehát a gyári leszorítókeret duplán garantálja hogy hűthetetlen lesz a CPU. -
blp85
senior tag
Contact Frame vagy magyarul védőkeret a neve, ahogy olvastam az Intelnél nagyon ajánlott (régen az alaplapra gyakorolt hajlás miatt, amit nem tudom, hogy javítottak e azóta), az AM%-nél pedig simán csak ajánlott, gondolom egyszerűbb a processzor kupak tisztítása vagy pasztázása ezzel a kis kerettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged