- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006 #3065 üzenetére
Sikerült orvosolni a problémát. Beszereztem iPonból egy Thermaltake Contact 16 CPU-hűtőt. Most 20 perc Everest után nem megy 70 fok fölé. Visszaraktam a Gainward 9600GT-met is, az se megy 85 fok fölé (5 perc után ellaposodik a grafikon és 10 perc teszt után sem változik. Egyedül az alaplap, ami eléri a 82 fokot.
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006 #3065 üzenetére
Kipróbáltam másik tápegységgel. Az 500-as Cooler Mastert egy próba erejéig helyettesítettem egy Xilence 550W-os táppal. Az eredmény változatlan. Ez valószínűleg alaplap lesz.
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006 #3063 üzenetére
Tápegység cserén esett át a gép pár hónappal ezelőtt. Most egy új Coolermaster táp van benne. Előtte egy FSP volt, ami különös módon elfüstölt. Nem emlékszem, hogy a váltás előtt mutatkoztak volna túlmelegedés jelei. Ki tudnám próbálni másik tápegységgel, de a procit másik gépben aligha. Nincs ismerősöm se, akinek AM2-es gépe van a környéken.
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006 #3061 üzenetére
Egy fátylas réteg van felhordva a proci teljes hőleadó felületén, ujjal elkenegetve, nem pötyögtetve.
A borda felhelyezése után nyomás alatt tarva alatt, mozgattam fel-le, jobbra-balra, kicsit megforgattam a helyén, hogy megbizonyosodjak, fixen ott van.
Első ránézésre nem látok púpos kondenzátorokat, de hangot sem hallok.
Ez egyébként pont egy ilyen buta alaplap, amiben nincs BIOS-menü a tuningra. Gigabyte M61PME-S2P -
nem_tom
őstag
Hali!
Már egy ideje ismeretlen okok miatt gyorsan 90C° fölé melegszik a procim (AMD ATHLON XP 64 X2 6000+ 3,1GHz) 100%-os terhelés mellett. Még a régi játékoktól is túlmelegszik a gépem. Eddig azt hittem, hogy a videókártyámtól de kivettem és nem javult a helyzet. Új hűtést is vettem hozzá (Arctic 64GT hűtőborda), de ez sem segített. Továbbá be lett szerelve két ventilátor ami alul szívja és felül kifújja a levegőt (1x 2500 RPM venti 8cm (ez felül kifúj), 1x 1500 RPM venti 8cm (alul szívja a levegőt) ), de ez is csak annyit segített, hogy internetezni tudjak a vasammal. Lövésem sincs miért csinálja ezt.
Ha valaki tud nekem segíteni, azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest