- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila8006
aktív tag
válasz
nem_tom #3062 üzenetére
ezért írtam hogy esetlegesen már bocsánatot is kértem a feltételezés látszata végett,mert sokan azt hiszik egy diónyit kell a pasztából felkenni és ahogy esik úgy puffan rácsapják a hütést és várják a csodát
esetleg másik táppal is kipróbáltad?Mert egyik ismerősömnek volt egyszer egy ilyesmi gondja a táp végett is,mert ami a CPUnál csatlakozik 4DIN ott kicsit nagyobb feszt adott a kelleténél.
Én ha lehetőség adná kipróbálnám a lapot másik CPU-val..a CPU-t másik lapba..esetleg másik táppal is,mert az ördög sosem alszik
Pláne ezek után hogy igen komolyan tudod a pasztázás aranyszabályát -
Attila8006
aktív tag
válasz
nem_tom #3060 üzenetére
Szia.
előre is bocsánat hogy ismeretlenbe ilyet kérdek,de muszály mert gyakori probléma.
Rendesen be van pasztázva?tudod épp hogy egy kis leheletnyi réteg..nem túl kevés de nem is túl sok..
Megfelelően érintkezik a hütés alja a cpu felületével?
Esetleg nincs a lapon a CPU mellett valami kis cincogó ciripelő hang mely mondjuk kondi hibára utalna?
Mert az is lehet hogy a cpunál van valahol egy pupos kondi,ami által kicsit másképp kapja a feszt a cpu,így hamar melegszik ugyebár.
Gondolom tuning/túlfeszelve alapból nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest