- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #11807 üzenetére
Mármint a 4870-et?
Én meg 1 hónap múlva eladom az egészet. Veszek 1x1 giga gagyi ramot, a legszarabb alaplapot és max egy 2180-at. Ezzel simán elhúzom valameddig. i3-i5 nem kell, i7-kell a fenének olyan cucc ami meleg mint a fene, ki se használom, s ha nem "olyan" alkalmazást futtatok, észre se veszem, hogy az van..
Ha már vennék 1x, akkor csak bika lappal, brutal sok és gyors ramokkal stb..az meg kva drága lenne. Ahogy a p4-et is kihagytam (1 hónapig volt egy 2,8as ausus p4p800 deluxe-ban) ezt az i-s szériát is ki fogom. Esetleg megtarthatnám a cuccot, vennék vagy 3 u.olyan hdd-t raidbe, meg 16giga ram, proci 4,5GHz-en és jelenthet az I-s széria. Csak..kva drága lenne a ram.
Gyurka??? -Te ! Ez nem az offolósunk!!!hackeeeee: Szuper! Kíváncsi leszek, mit tud majd a CellShock
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest